![]() |
|
Dział Producentów i Dostawców Zarabiasz na życie w branży motocyklowej? Tutaj zareklamuj swój produkt. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: Warszawa
Motocykl: Honda Wave 110i
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 3 godz 44 min 12 s
|
![]()
Bluza rewelacja. Nawet fajniejsza niż się spodziewałem
![]() Świetna jest ta zakładka na suwaku - nie drapie pod brodą. Mała rzecz, a cieszy. Rozmiar dobierałem z tabelki pod wzrost. Trafiony w punkt. Długość rękawa idealna. Obawiałem się, że będzie za obszerna (jak wszystkie bluzy XXL jakie kupiłem), ale nie - jest extra. Bardzo podoba mi się jej długość. W końcu mam bluzę, która nie wyłazi z gaci i jest ciepło w plecki/dupkę. Przyjechałem sobie w niej dzisiaj do pracy - za oknem 6-7*C, trochę leci z nieba, bluza na t-shirt, kurtka bez podpinki (Klim Latitude). Było mi komfortowo (nie za zimno, nie za ciepło). Teraz siedzę sobie w biurze, po rozpięciu suwaka jest mi również OK (nie za ciepło, nie za zimno). Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Dzięki Panowie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() |
![]()
Witam,
Cieszymy się z opinii i mamy nadzieję, że będzie dobrze się sprawować. Informuję również, że bluzy już są na stanie i od dziś zaczynam realizację zamówień ![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Emek przelew za bluzy zrobić na konto ze strony?
Edit. Ok już wszystko wiem. Ostatnio edytowane przez Gończy : 26.10.2017 o 10:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czapka FAT Polartec Power Grid, kominiarka Brubeck. | Emek | Dział Producentów i Dostawców | 84 | 12.12.2024 18:47 |
Merino - koszulki z długim rękawem - zapisy lista wstępna. | Emek | Dział Producentów i Dostawców | 67 | 24.08.2017 09:58 |