|
![]() |
#1 | ||
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]() Cytat:
Cytat:
Pozdr
![]() |
![]() |
#2 |
Mam przerąbane :)
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: WTA
Motocykl: RD07a
Przebieg: stoi
![]() Online: 1 miesiąc 16 godz 13 min 57 s
|
![]()
Olu,
A wiesz co by jeszcze było fajne? Jak by się Jurek podzielił szczegółami przygotowania pojazdów. To by było na prawdę fajne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]() Cytat:
Szczerze mówiąc juz o tym rozmawialiśmy - bo chciałam też taką wzmiankę zrobic u nas na stronie (coś takiego jak "ściągawka"). Udało mi sie troche przydatnych info zamieścic na tematy papierowo - organizacyjne, ale tematy stricte techniczne niestety mnie przerastają... na razie mamy totalne urwanie głowy przez ostatnie dni (poza wyprawą musimy sie jeszcze wynieść z mieszkania i cały czas pracujemy), ale jak tylko trochę "emocje trochę opadną" to na pewno coś naskrobiemy. W ostateczności będę Jurka wypytwywać o wszystkie techniczne szczegóły przy długich wieczorach pod namiotem i przeniesiemy to "na papier". Od razu powiem, że w kwestiach technicznych dużo cennych wskazówek i rad dał nam Rambo, Podosek ("jazda na wysokościach"), Adaś z Olek Motocykle Warszawa i Marek Godlewski z ProMotora (który zajął się nami naprawdę "po ojcowsku" - z resztą sam objechał świat dwa razy, także wie o czym mówi). Co do trasy w Azji Centralnej to swoją wiedzą i doświadczeniem podzielił się z nami Sambor. Naprawdę wiele osób pomogło nam przy przygotowaniach do wyprawy, za co WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJEMY ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Very Old Member ;)
![]() Zarejestrowany: Jan 2004
Miasto: Kielce
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 17 godz 13 min 7 s
|
![]()
Trzymamy kciuki. Powodzenia!!
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Chojnice/drogi Europy
Motocykl: RD07a
Przebieg: hgw
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s
|
![]()
no ładnie poprzeczka znowu idzie w górę, jeszcze trochę i o wyjeździe na 2 tygodnie wstyd będzie wspominać
![]() Bawcie się dobrze ![]() ![]() ! ! ! P O W O D Z E N I A ! ! !