![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
青年商會及台北縣警察局
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Poznań
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 10 godz 12 min 22 s
|
![]() Cytat:
kupowałem u dystrybutora na polske firma KOBI z gdańska koleś zawsze coś dokłada do zakupu ( rekawiczki) ocieplacze itp ![]() http://kobi-sklep.pl/sklep/index.php jak przypaliłem sobie dupsko to bez problemów podesłał mi kawałek oryginalnego materiału do naszycia łaty ![]() spodnie mam są bardzo wytrzymałe i wygodne, po 3 latach gdzieniegdzie w membranie zrobiły się dziurki malutkie (kilka sztuk ). Sama membrana jest taka sobie teraz mam Gore i znaczna różnica jest na korzyść gore. poszukaj wątek na temat str był na pewno . " stare forum " mam te spodnie od miesiaca na razie sa ok. materiał zewnetrzny nie jest przewiewny, są wygodne i w miarę sztywne nie łopoczą trzeba dokupic ochraniaczei raczej ze wzgledu na szerokośc nogawki na dole cieżko bedzie je włozyć w buty. nogawki sie odpinają i masz krótkie spodenki membrana przypinana na zamki błyskawiczne na górze i na dole nogawek. generalnie ok a ha i nie maja podpinki wiec jak jest zimno musisz kalesonki dokupić jakieś
RD07a, 非洲是最好的 ![]() Ostatnio edytowane przez chinol : 07.04.2009 o 07:40 |
|
![]() |
![]() |