|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2011
Miasto: Poznań
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 dni 15 godz 17 min 33 s
|
![]()
@calgon, jakimś 6D, 7D albo którymś tam i bardzo jasnym obiektywem ok. 18-60. Mogę podpytać o detale
![]() ************************************************** **************** Kończ waść, wstydu oszczędź. Ostatni dzień w Rumunii zaczynamy na minusie. Oczywiście mówię o temperaturze ![]() ![]() ![]() ![]() Już mieliśmy jechać, ale Wróbla kat nie odpalił ![]() Jak już wszystkie motocykle robiły brum brum - ruszyliśmy w górę. Mieliśmy do pokonania jeden całkiem stromy podjazd, ale do podjechania. Myśleliśmy, że poprzednie deszcze wsiąkły i pójdzie jak zawsze - dwója i gazu od chuja. No nie poszło. Podjazd to był miks liści, otoczaków, żwiru i gliny - wszystko jeszcze mokre. Nawet z solidnym rozpędem pipka. Skończyło się wpychaniem, ciągnięciem - no i glebami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do busów, na przyczepy i w drogę! Podsumowując wyjazd: Piękne widoki, piękne tereny, ludzie spoko, ceny ok. Liznęliśmy dopiero troszkę Rumunii, a wiemy, że bankowo wrócimy tam jeszcze nie raz ![]() JEZU CYCE, CO Z CYCAMI! Spoko, całe [img]./images/smilies/icon_e_wink.gif" alt=" ![]() Tutaj Leszek uchwycił mnie na zdjęciu, jak w tle Piotras postanowił zjechać z drogi w kanion [img]./images/smilies/icon_e_biggrin.gif" alt=" ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2015
Miasto: Bogatynia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 21 min 59 s
|
![]()
W tym odcinku zdjęcia miazga! Oj było dużo zabawy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rumunia lajtowo 9-17 lipiec 2016 - ktoś ma ochotę? | spider2you | Umawianie i propozycje wyjazdów | 29 | 09.06.2017 08:23 |
Rumunia i coś więcej... do znudzenia [wrzesień 2016] | ozeh | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 04.09.2016 19:16 |
Rumunia 2016 | Małyy | Umawianie i propozycje wyjazdów | 26 | 12.08.2016 21:20 |