![]() |
|
Inne zbroje, ochraniacze, stabilizatory, bielizna, akcesoria, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Łódź / Farmington CT
Motocykl: RD07->990R, 950SE, 1090R
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 20 godz 47 min 27 s
|
![]()
Kupiłem C-frane w tym roku i uważam ze to coś niesamowitego jak one separując kolano i zbierają całe bicie. Jak do tej pory niestety używane tylko na stoku 14d i dziesiątki razy dziennie czuje ze zarobiły na siebie. Teraz nie rozumiem dlaczego wszyscy w nich nie jeżdżą.
Śrudki sie luzują na samym początku jak sie je pierwsze pare razy ustawia potem można je mocniej przykręcić lub na klej jakiś lekki. W zależności co bedziesz zakładał pod nie trzeba regulować, bo są bardzo przylegające. Pierwsze uczucie ze one bedą przeszkadzać - dopiero po paru godzinach wiesz ze leżą jak ulał i zapomniałeś o nich. Czy bym je kupił raz jeszcze.. chy ba tak z tego co mierzyłem to tylko POD sie da porównać i te maja naprawdę zaletę taka ze można je łatwo przerobić na wielofunkcyjne wyjmując ochraniacze(leatt tez na to pozwala ale nie tak łatwo) Kupuj tylko pare - inaczej zaczniesz obciążać drugie kolano i bedzie buba. Co do cenny to da sie zbić ja gadajac z producentem - ja dostałem 35% zniżki na cały koszyk. A zapomniałbym - zawias jest po jednej stronie, a orteza zmieści sie nawet pod luźne jeansy - najwiecej miejsca zajmuje w zgiętej pozycji. Jak masz jakieś pytania to śmiało pisz.
![]() |
Tags |
knee , kolano , ochraniacz , ochraniacze , orteza |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
ORTEZY gdzie można przymierzyć przed kupnem? | Jarek_MTB | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 10.08.2013 18:19 |
Ortezy asterisk ultracell | DeKa | Ciuch Afrykańczyka | 15 | 13.09.2012 22:26 |