![]() |
|
Giermo [Damian Miedzianowski ✰07.01.1984 ✞29.08.2016] |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 | |
![]() Zarejestrowany: Dec 2016
Miasto: Chełm
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 4 dni 16 godz 37 min 40 s
|
![]() Cytat:
Pamiętam dokładnie tą noc... zła byłam wówczas za tego komara! Zniecierpliwiona, a później zmartwiona brakiem kontaktu. Nie mogłam zasnąć, bo martwiłam się, że coś się stało, że jest ciemno, że nie wiadomo gdzie, że pomoc w razie czego nie dotrze... Nie zasnęłam dopóki Damian nie wrócił. Kiedy wszedł do domu, a była już chyba 4-5 nad ranem, byłam skrajnie zła i skrajnie szczęśliwa, ale wtedy mogłam już spokojnie zasnąć pod jego skrzydełkiem, tak określałam miejsce u jego boku, gdzie czułam się bezpieczna i szczęśliwa... Marku, dziękuję! Dołączam kilka zdjęć. Pierwsze dwa z 2007 roku - Bieszczady, Solina. Nie wiem dlaczego, ale to pierwsze najbardziej tkwi mi w pamięci. Fotka z rakietą - Damian w lecie, to najpierw rowerzysta, później tenisista, piłkarz amator, a w rezultacie także motocyklista ![]() Kolejne zdjęcia z lutego 2015 roku, z naszego wyjazdu na narty (Chopok, Słowacja). Damian zaczął szusować na studiach, zakręcił się na tym punkcie i nauczył także mnie jeździć na nartach. Później zrobił nawet kurs instruktora narciarstwa. Byłam jego sumiennym i wytrwałym uczniem... aż do posiniaczonych całych piszczeli. Też się wkręciłam w te narty, mieliśmy z tego dużo zabawy, niekiedy ubaw po pachy, kiedy wywracaliśmy się na skraju zdolności narciarskich ![]() Ostatnio edytowane przez e_elins : 23.02.2017 o 18:39 |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Giermo. | Artek | Giermo | 128 | 23.09.2016 08:26 |
PAMIĘTNIK niestety się zapełnia | lena | Pamiętnik | 6 | 24.08.2014 00:32 |