|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: XR250R
Przebieg: ły
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 1 dzień 22 godz 19 min 27 s
|
![]()
W ramach kontynuacji wrzucam kilka fotek.
Lecą w kolejności, tak jak zwiedzaliśmy. W zasadzie każde miejsce mogę odszukać na mapie gdyby ktoś potrzebował. Przynajmniej tak mi się wydaje ![]() Tak wygląda tunel metra, którym możemy dostać się z lotniska aż do centrum za około 3E. Metro.jpg W Porto znajduje się kilka spektakularnych mostów. Są wysokie i rzucają się w oczy. Na jednym z nich (najbliżej oceanu) można wykupić wycieczkę i przejść się po łuku z asekuracją alpinistyczną. Raczej lipa ale można ![]() mapa most.jpg Warto przejść na drugą stronę rzeki (południową) ponieważ znajdują się tam pozostawione same sobie ruinki. Na starym kościółku gnieżdżą się ptaki, jest sporo Kormoranów i zero turystów. sciezka 2 strona.jpg sciezka 1.jpg Sciezka 2.jpg Najbardziej charakterystyczny most. Można go pokonać dołem i górą na piechotkę. most.jpg Trzeba pamiętać, żeby trzymać ręce przy sobie! reka drzwi.jpg Porto jak się pewnie sporo osób domyśliło słynie z Porto. Winnice znajdują się jednak kilkadziesiąt kilometrów w górę rzeki. Można jednak zwiedzić winiarnie, których jest dosyć sporo, a koszt to około 50 zł (w tym 3 kieliszki wina) winnice.jpg Ciąg dalszy tunelu metra ![]() metro2.jpg Most w całej okazałości: most (2).JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Robić nie robić Damper RD03 | rob | Rama, zawieszenia, napęd | 11 | 05.08.2011 01:11 |