Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afryki

Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery...

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 16.01.2017, 09:10   #1
Mhv
Michał

Mhv's Avatar

Zapłaciłem składkę :)

Miasto: Siedlce-Warszawa
Motocykl: RD07a
Przebieg: do neg.
Mhv jest na dystyngowanej drodze
Online: 3 miesiące 9 godz 57 min 36 s
Domyślnie

Jeszcze załóż nowy temat o tym jakie opony do Afryki, co jest z tym regulatorem/pompą/modułem i na deser: którą afrykę wybrać..
Nie wystarczy poczytać tego co jest i wznowić niestare przecież tematy o tym samym?

Ostatnio edytowane przez Mhv : 16.01.2017 o 09:13
Mhv jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16.01.2017, 14:45   #2
Widmo80
Pracuj uczciwie dla dobra swego kraju- dostaniesz rentę , bilet do raju

Widmo80's Avatar

Miasto: Dzierżoniów
Motocykl: RD03
Przebieg: 12 000
Widmo80 jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 dzień 20 godz 57 min 34 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Mhv Zobacz post
Jeszcze załóż nowy temat o tym jakie opony do Afryki, co jest z tym regulatorem/pompą/modułem i na deser: którą afrykę wybrać..
Nie wystarczy poczytać tego co jest i wznowić niestare przecież tematy o tym samym?
Gdyby odnalezienie interesujących mnie treści było bezproblemowe i mniej czasochłonne ( nie mam całego dnia na przekopywanie setek tematów , nie zawsze na temat ) i znalazłbym konkret odpowiedź na moje pytanie to nie zakładałbym nowego tematu . Myślę że nie tylko ja mam z tym problem . Zauważyłem to tez ,że połowa wątków jest o tym że temat juz był , że wałkowane 100 razy i że nie używasz opcji szukaj , i to niestety nie jest nikomu w niczym pomocne , bo niby w czym ? po co w ogóle zakładać jakikolwiek temat - przeciez na pewno juz było o tym pisane kiedyś gdzieś - wystarczy poszukać... No i faktycznie odnajduje się jakiś temat a w nim większość postów o tym że temat juz był .. żadnej merytorycznej wartości albo dyskusja o przewadze sernika nad makowcem W tym temacie tez zrobił się juz offtop i nie ja go zacząłem .
Sama szukajka u mnie najczęściej wypluwa - nie odnaleziono treści

Co do rogala - musiałbym przymierzyć coś ,ewentualnie tak go pakować żeby najcięższe rzeczy były jak najniżej - nie chcę dorabiać stelaży itd Albo zakupic jakiś worek zeglarski czy coś w tym stylu .

Ostatnio edytowane przez Widmo80 : 16.01.2017 o 15:08
Widmo80 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania