![]() |
|
Szpej turystyczny - Produkty i Porady Wszystko co potrzebne do dużej i małej turystyki |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: grodzisk maz
Motocykl: VARADERO SD01
![]() Online: 5 dni 2 godz 37 min 17 s
|
![]()
Ja polecam ten mały materacyk
http://www.e-horyzont.pl/fjord-nanse...er_21055t.html jest całkiem niezły mimo że sam ważę ok 120kg (mam zamiar troszkę zrzucić) ![]()
![]() |
#2 | |
tip top
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa / Kraków
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 dni 1 godz 55 min 55 s
|
![]() Cytat:
![]() Z resztą, Renia prawie nic nie waży to średnią masz cacy... Ja używam samopompujacej Quechua -y z Decatlonu. Na wieczór trzeba 6-7 dziabnięć z płucka i trzyma do rana.
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Gwe/Warszawa
Motocykl: CRF1000, RD04
![]() Online: 5 miesiące 1 tydzień 4 dni 8 godz 8 min 6 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Jan 2009
Miasto: Bydgoszcz
Motocykl: LC4 Adv
Przebieg: 30000
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 17 godz 27 min 43 s
|
![]()
Temat trochę odgrzewany, ale bardzo mnie interesuje. Kupiłem sobie ten materac rok temu. Wszystko było ok, a w tym sezonie zaczął puszczać powietrze wzdłuż klejenia.
Podobną sytuację miał kolega MotoMysza (posiada wersję XL). Reklamował swój - dostał nowy - tydzień w trasie i nowy również puszcza :-( Pytanie brzmi: czy to jednak przereklamowana lipa, czy może takie kiepskie egzemplarze w Bydgoszczy sprzedają ;-) ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Motocykl: XChallange
![]() Online: 6 dni 2 godz 25 min 10 s
|
![]()
moje dwa daly rade przez 2,5 tygodnia na Balkanach. Jestem bardzo zadowolony. Klejenie bylo raz, wygladalo na dziure zrobiona przy upychaniu gratow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Jaki namiot szturmowy? | Ludwik Perney | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 34 | 29.05.2014 11:30 |
Materac/mata dla dwojga. | Arkadius | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 29 | 29.12.2012 18:33 |
Materac pompowany Coleman | Mecia | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 18 | 10.03.2011 19:46 |