![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2011
Miasto: mazowiecka wieś
Motocykl: 5 szt
Przebieg: znośny
![]() Online: 3 miesiące 3 tygodni 2 dni 6 godz 19 min 34 s
|
![]()
Żebym to ja wcześniej poznał listę Podosa
![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Motocykl: XChallange
![]() Online: 6 dni 2 godz 25 min 10 s
|
![]()
Evvil - to wszystko waży bardzo dużo. Ja jeżdżę sam, jestem więcej niż pewien, że sam, z pychu, nie pchnąłbym nawet nieobładowanej SuperTenery. Może ci co jeżdżą w grupie, albo gdzieś w miarę blisko Polski lub korzystają ze zorganizowanych wyjazdów z transportem w obie strony tyle nie potrzebują. Bo ktoś tam ich poratuje. Nie wiem. Ja wiem, że jak się samemu rozbiera motocykl w środku niczego to albo masz swoje narzędzia albo jest bardzo źle.
Bardziej do mnie bolało wożenie przedłużki i dużej grzechotki, żeby móc się łatwo dostać.do świec w ST niż te kable. Kabli kiedyś nie woziłem, bo uznałem, że przecież gdyby coś to pewnie kogoś spotkam z kablami. I gdzieś przed Uralskiem, gdy były potrzebne okazało się, że ŻADEN Kazach w swojej Ładzie nie miał żadnych kabli, co gorsza, po dwóch stronach drogi były dwie, wyjątkowo europejskie stacje, czyli takie ze sklepem, gdzie można wejść do środka i sobie kupić jakieś części (w większości były to małe stacje z zakratowanym oknem, a odległości pomiędzy nimi to jakieś 100 km) i patrz, kabli nie było. I nie udało się ich znaleźć (Teresa po dłuższej chwili odpaliła sama z siebie). Motocykl często zostawiałem na ulicy przed "hotelem", jeżeli już spałem w mieście, byle blokada lepsza jest niż nic a łańcucha nie chciałem wozić bo to dopiero waży. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Prosba o glosy na kolejna wyprawe | barteekgo | Kwestie różne, ale podróżne. | 2 | 28.02.2014 22:33 |