![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 9 godz 18 min 48 s
|
![]()
z moim telefonem jest jak ze stara afryka. Dobre to i wielu to wie...
Bo skad takie ceny za 15 letni nowy telefon? http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=...w=6310i&_sop=3 Stoi na mojej liscie dla Mikolaja ![]() Jorge, nie gadaj za duzo bo w razie rewolucji ten telefon bedzie baardzo poszukiwany. Paluch, kupuj rezerwy na czarna godzine bo nigdy nie wiesz czy smartfonu nie beda zdalnie zablokowane A tak wogole to czuje sie dyskryminowany bo nikt nie chce napisac wirusa dla mojej nokii ![]() I te smsy po zakupie karty SIM " za chwile wyslemy Ci ustawienia dla Twojego smartfona, potwierdz otrzymanie" ... i nic nie przychodzi i smutno mi sie robi. Ciekawym jestem jak padnie na jakis czas internet, to wtedy smartfon mozna uzywac do np.. gry w weza ![]() W sprawie zerkania na smartfony, kumplom mowie zeby tego nie robili przy piwie bo przyszli pic piwo i wqurwia mnie to niemozebnie. Kobiety maja jeszcze gorzej, szczegolnie te ktore mi sie podobaja bo mowie na poczatku ze przy mnie moze zerknac 3 razy na telefon w mojej obecnosci. Pozniej moze zerkac na niego ile chce ale bezemnie. Bo kiedys to bylo tylko jedno zerkniecie, pozniej 2, a teraz co 2 minuty 3 razy cos tam sprawdzaja. Niby kazdy mowi: nie patrze tak czesto, uzywam tylko jak trzeba, a dla mnie to brzmi jakby mowil alkoholik: ja nie pije duzo. W Niemczech, kto chcial to zainstalowal sobie taki program zliczajacy czas uzytkowania smartfona. To sa wyniki: pira.jpg - tu miala byc fotka ale nie chce byc: uzytkownicy 18 - 29 korzystaja 242 minuty na dzien ze smartfona 240 minut ![]() Aby nie wyjsc na marudy smartfonowego, dopuszczam uzywanie smartfonow zawodowo, czyli w godz pracy. Fajne urzadzenie, szybkie i w cholere potrafi. JA jeszcze nie nauczylem sie obslugimac dlatego nosze w plecaku malego laptopaz z internetem, kamere i kabel USB ![]() I zeby nie odchodzic od watku, wszystkim innym polecam zakup nokii 6310i. Zdzierzy naprawde wiele, coraz wiecej ludzi mowi " masz najlepszy telefon", kumple dzwonia do Ciebie bo wiedza ze albo sms albo dzownienie i czesto wybieraja to drugie. Szef w pracy wysle mejla do wspolpracownika ze smartfonem bo na PEWNO go przeczyta, a ja dopiero rano. Jak widac same zalety ze starego poczciwego zelastwa ![]()
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 07.10.2016 o 22:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 19:21 |