![]() |
|
Kwestie różne, ale podróżne. Jak nic z powyższego o podróżowaniu Ci nie pasuje, pisz tutaj... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 7 godz 44 min 32 s
|
![]()
eeee ani jednej gleby nie było...nuda panie, nuda :-)))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: brak
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 18 godz 51 min 54 s
|
![]() ![]() "Można podejść do tematu półprofesjonalne i zawczasu przygotować się do kręcenia". Myślę ze tu jest pies pogrzebany ![]() Już zatrzymanie się na zrobienie zdjęcia jest jak zły sen kiedy jest się w transie jeżdżenia a co dopiero ujęcia, kombinacje, zmiany planów, rozmyślanie o tym i o tamtym żeby potem z 15 minut pracy i gigabajtów na karcie wykorzystać 5 sekund ![]() P.s Jaką kupiłeś kamerę na moto?
![]() |
#3 |
Konto zamknięte na stałe
![]() Zarejestrowany: May 2012
Motocykl: RD03
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 4 dni 7 godz 52 min 54 s
|
![]()
Serdecznie przepraszam :P Gdyby przytrafiło mi się być na jakimś zlocie lub rajdzie, to chętnie uwiecznię jakieś efektowne gleby w waszym wykonaniu
![]() Kupiłem SJCam M20 - ma świetny stosunek jakości do ceny: dałem niecałe 450zł za komplet z mocowaniami, bateriami i pilotem; kupowałem na Aliexpress. W czasie kręcenia filmu z pierwszego wpisu była włączona redukcja wstrząsów, a na YouTubie jest sporo materiału z tej kamery. Nie polecam jedynie korzystania z wbudowanego WiFi: jest prądożerne i jak dla mnie za wolne do transferu filmów z karty. Lepiej skorzystać z dedykowanego czytnika kart. Plusem WiFi jest sterowanie z telefonu/tabletu z podglądem ale do tego jest też osobny pilot działający chyba przez Bluetooth. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ciekawy artykuł | Adagiio | Kwestie różne, ale podróżne. | 7 | 01.05.2016 23:17 |
ciekawy komplet | Big_Brother | Archiwum | 0 | 06.05.2009 16:41 |