![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
|
![]()
Zawsze korzystam z
karpaty.info czesto nie wiem, ile zdaze przejechac, wiec jak nie ma sezonu, to zamiast krecic sie po wsiach , dzwonie i wiem,czy maja miejsce itp. Oczywiscie tez mozna rezerwowowac wczesniej. Sprawdzone noclegi- w zaleznosci jaki region, bo tego jest mnostwo. Powied region, to Ci cos polece
![]() |
#2 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Pensjonatów czy gospodarstw agro jest sporo i we wszystkich się wyśpisz i coś zjesz. Dla mnie dobry nocleg to taki na którym znajduje rano moto tam gdzie go zaparkowałem wieczorem. Niestety co raz częściej są akcje z kradzieżami motocykli w tamtym regionie, dlatego nie robić hałasu po wioskach i nie imprezować z miejscowymi a motory stawiać tak co by nie były widoczne .
Wróciliśmy wczoraj z RO w górach wiosna.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ukraina w czerwcu i Rumunia w lipcu. Lub odwrotnie. | Lepi | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 09.05.2012 15:41 |
Ukraina,rumunia 5.08-21.08.2011 | joker | Umawianie i propozycje wyjazdów | 11 | 05.08.2011 16:39 |