![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2015
Miasto: Andrychów/Kraków
Przebieg: 11 600
![]() Online: 1 tydzień 10 godz 15 min 10 s
|
![]()
Stary-S3 super, czekam na recenzję
![]() Węgrzyn dzięki za wstawiennictwo ![]() Dzieju również dzięki za rzeczową odpowiedź, na to liczyłem zadając pytanie. Nie rozumiem tylko dlaczego odebrałeś to jako, eee, atak? Nigdzie wcześniej nie sugerowałem, że to jakiś super autorytet, nie podważałem też tego co mówicie Wy. Po prostu, usłyszałem od kogoś, kto może mieć o tym pojęcie więc pytam innych by zweryfikować teorię i wyrobić sobie zdanie na ów temat. Nie dyskryminując nikogo przy okazji. Niestety nie stać mnie na własne badania i doświadczenia w tej materii, także muszę bazować na podstawie opinii innych. W każdym razie, dowiedziałem się to czego chciałem, za co bardzo dziękuję. Jeśli ktoś ma coś do dodania to chętnie się jeszcze doedukuję. Pozdrawiam! Mateusz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Posiadacze RD03 - jaki olej silnikowy używacie ?? | Babel | Regularne czynności serwisowe | 55 | 09.07.2011 23:20 |
olej do olejarki | bukowski | Wszystko dla Afryki | 10 | 12.07.2010 23:59 |