![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 0
|
![]()
ta ładowarka była juz na nowy (cienki) typ. nie potrzebowała przejsciówek. co najlepsze byłem wtedy trzeźwy bo niewiele wcześniej zajechałem. ale na tym ośrodku trochę ciamnawo było. nawet nie wiedziałem kogo mam rano szukać w niedziele. a wyjechałem dość wcześnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]()
Ja pożyczyłem ładowarke, ale z adapterem, tzn gruby bolec na cienki, więc to chyba nie była Twoja, ale nie oddałem jej w niedziele bo nie wiedzałem w ogóle jak sie nazywam... Jak się własciciel znajdzie to proszę o sygnał, przywioze (albo wyśle)
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD07
![]() Online: 4 godz 41 min 13 s
|
![]()
taaaa... czytając wypowiedzi i oglądając zdjęcia załuję że mnie nie było...
może następnym razem się uda zapoznać część Szacownego Towarzystwa ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RENIA
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Lubartów
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 22 godz 31 min 57 s
|
![]()
Jasna cholera od tego Polaskiego samogonu zapomnialem podziekowac Szwedzkiemu - gdyby nie pojechał rikszą w trase on, to bym sie zamarzł w tych moich spodenkach na Emmariowej krolewnie. Ale dla Emmario tez naleza sie podziekowania ze mnie zabrał
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Miasto: Kozienice
Motocykl: EXC 200
![]() Online: 4 godz 10 min 16 s
|
![]()
Cholera ja tez sie zapomnialem-rzeczywiscie wyzera dziury w mozgu ta wasza berbelucha
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RENIA
Miasto: Lubartów
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 22 godz 31 min 57 s
|
![]()
Macieju przestań, bez przesady - gdybym ja sie roztłukł gdzieś w okolicach Kozienic to wiem zebys mi pomogl. Ważne było to że dojechaliście bezpiecznie choc miales cholernego pecha w ten piątek, no i waże że moglismy sobie posiedzieć, napić się i poznac resztę Bambusów. Pozdrowienia dla Ciebie i Justyny
![]()
![]() |
#7 |
Miasto: Lublin
Motocykl: RD07
![]() Online: 0
|
![]()
Wielkie podziekowania organizatorom,super impreza.Wspaniala mozliwosc poznania nowych ludzi. Sorry musialem Was opuscic w sobote wieczorem. Pozdrowienia dla domku nr7.
|
![]() |
![]() |