![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Witam
Na początek żeby was nie zmylić, jestem romik czyli autor owego postu. Od środy wieczorem jestem częściowo zablokowany i mogę tylko przeglądać forum i nie miałem możliwości wysyłania PW i mail. Wysyłałem kilka wiadomości z zakładki kontakt z informacja o problemach, jednak dalej jestem na banicji. Kolega Szynszyl poradził aby założył innego użytkownika i zgłosił się do administratora w sprawie mojego starego nicku. Od czwartku jestem tylko obserwatorem informacji jakie się tu pojawiają, cieszę się że mogę liczyć na wasze słowo (najczęściej dobre) w mojej sprawie. Więc jeżeli wyglądało to na moją kapitulacje i sprzedaż mojej królowej w kawałkach jako Spare Parts to tak nie jest. Planuje "brnąć" w to dalej, czyli wariant z naprawą. Czekam na odblokowanie konta. Może ktoś zna szybki sposób kontaktu z administratorem w tym temacie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Michał
![]() |
![]()
Kontaktuj się z panami Pałeł lub Adagiio. Znajdziesz ich na liście moderatorów i użytkowników.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakonserwowany
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Moja dlugo wyczekiwana Africa. | betu | Regularne czynności serwisowe | 142 | 11.03.2013 17:44 |
Duże buty, duży problem | Bonjour | Archiwum | 22 | 06.06.2012 14:48 |