![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
601493080
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Motocykl: XL600
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 1 dzień 8 godz 30 min 10 s
|
![]()
Byłem przeżyłem. Na miejscu spontanicznie się wytworzyła grupa objazdowa. Używaliśmy motocykli, kamperów, marszrutek i wszelkich innych środków lokomocji.
Dwóch spotkanych tam kierowników motocykli było w podróży do Gruzji na kołach z Polski, reszta przybyła samolotami. W wyniku bliskiego spotkania ze świnią kierownika Trampka, który uległ pewnym chwilowym uszkodzeniom a świnia poniosła tragiczną śmierć, nie mogłem odmówić i pomóc w potrzebie. Pomoc tam polegała na ujeżdżaniu owego Trampka, a właściciel przemieszczał się albo transportem 4kołowym albo ze mną jako plecaczek. Ciężka to była dla mnie przysługa ![]() Relacja poniżej obejmuje całą podróż ww kierowników (Maciek i Dominik) ale w dużej części zawiera momenty naszego wspólnego zwiedzania Gruzji: http://youtu.be/eJBlrR2vSF4 Niektórym wideło się nie otwiera na komórkach i działa tylko w wersji na komputer stacjonarny. Dalsza część opowieści nastąpi w mojej wersji wideło ale to w bliżej nieokreślonej przyszłości... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ruminia we wrześniu | mihoo | Przygotowania do wyjazdów | 2 | 07.08.2013 12:42 |
Moto Gruzja (KAUKAZ) [2012] | herni | Trochę dalej | 4 | 20.08.2012 11:38 |
Islandia we wrześniu | bukowski | Umawianie i propozycje wyjazdów | 9 | 30.07.2012 23:13 |