![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | ||
![]() |
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
![]() |
![]() Cytat:
masz całkowitą rację z tą frajdą z jazdy, tylko mi np wiekszą sprawia jazda po terenie lekkim sprzętęm który połyka nierówności a nie w nie wpada....
AT03 Ostatnio edytowane przez Dzieju : 28.02.2013 o 14:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
Na forum Transalpa jest patent do Transalpa 650 z filtra samochodowego
Natomiast Transalp 600 / RD 04 patentu nima Chyba,że te niewydarzone gąbki co nam o dwa numery za duze przysłali ![]()
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
No to wyciagnąlem filtr - no wody nie zaciągnłą ale syfu ma w sobie
![]() Przedmucham kompresorem od środka - może coś pomoże ale nie sądze że na długo. Mam jeszcze dwa stare filtry i z jednego wyciągnałem papier. Poszukam gąbki - może od czegos podejdzie. Wymiary wewnętrzna średnica gąbki to 73 mm zewnętrzna max 106 mm (minimalna grubość ok 18 mm tyle miał papier)a wysokość 98 mm. Zaraz napisże do gości z allegro co handlują Twin Air - moze cos podpasują. A tak z ciekawości mi tylko na tak krótko filtr starcza ![]() No to uprosiłem panów z firmy : MotoX.com.pl Blizne Jasińskiego ul. Warszawska 120 05-082 Stare Babice Handlują oni gąbkami TwinAir i powiedzieli że ewentulanie dopasują jakąs gąbke. Wybieram się do nich w sobotę - ktos chetny z Wa-wy na podjechanie ![]() Ostatnio edytowane przez Dzieju : 28.02.2013 o 15:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
filtr powietrza i świece | rambo | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 19 | 06.08.2009 10:45 |
filtr powietrza? | kamol | Regularne czynności serwisowe | 22 | 27.05.2008 10:52 |