![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Nie zakładałem jednoczęściowej owiewki od AT do Varadero, montowałem ją do wielu innych moto do których również nie była dedykowana i powiodło się a sprzęty po dziś dzień jeżdżą bez problemowo. Wszytko zależ jak bardzo jesteś przekonany do takiego zabiegu. Oryginalnych owiewek z AT nie zamontujesz bez wymiany baku, model 2006 to wtrysk i pompa w baku więc kombinacja z przekładką. Uważam że wykonując odpowiedni stelaż do afrykańskiej owiewki jest możliwa adaptacja do Vara.
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2012
Motocykl: VARADERO 1000 HRC
![]() Online: 3 dni 21 godz 42 min 23 s
|
![]()
Witam a jaka cena jest za ta owiewkę co ją robisz . I jaka cena lamp i czy jest możliwość adaptacji szyby . Od razu mówię że nie musi być nowa bo i tak będzie przerabiana pozdrawiam Grzegorz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Tu znajdziesz wszystkie informacje: http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=20186
Nie widzę możliwości montażu szyby z Varadero do tej owiewki.
![]() |
#4 |
|
![]()
Witam po rozpatrzeniu się wiem że interesują mnie owiewki i czacha od afry by po dopasowaniu przerobić przednia czachę pod inne lampy morze takie pionowe jak robiłem w tenere . Czy ma ktoś jakieś info jak się mają plastiki od afry do wiadro zdjęcia lub opis czy też komplet plastików od afry na zbyciu w dobrej cenie czekami pozdrawiam Grzegorz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Witam a tu wrzucam efekty pracy taka moja wersja . Jak co proszę pytać
pozdrawiam Grzegorz https://www.facebook.com/grzegorz.ok...=3&uploaded=11 |