![]() |
|
Układ chlodzenia Montaż i demontaż elementów układu chłodzenia: termostat, pompa wodna, wiatraki, chłodnice, prowadzenie przewodów |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2012
Motocykl: RD07&1000RR
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 3 godz 26 min 56 s
|
![]()
Serio? wszyscy macie tak samo? u mnie tak nie ma, wyprowadzam z garażu, odpalam, zamykam garaż, wkładam kask, zapinam katane, wkładam rękawice, siadam na afre, wyrzucam ssanie (nie gaśnie) i jadę. W takie max gorące dni odpalałem nawet bez ssania, trochę kulała przez chwilę ale nie gasła.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
U mnie w ciepłe dni ssanie nie było potrzebne co prawda, ale fakt faktem. Wskazówka temperatury jak dochodziła do połowy to było dobrze. W korkach czy w terenie oczywiście wysoko
![]() Jeździć, nie przejmować się.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Czujnik i wskaźnik temperatury | 7Greg | Układ elektryczny i zapłonowy | 59 | 04.10.2018 09:38 |
Wskaźnik temperatury cieczy chłodzącej | Zet Johny | Układ elektryczny i zapłonowy | 1 | 19.05.2015 12:01 |
wskażnik temperatury oleju zamist bagnetu - czy to się sprawdza? | piotreklodz | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 6 | 09.06.2013 23:41 |
Wskaźnik temperatury cieczy. | wieczny | Układ elektryczny i zapłonowy | 8 | 26.11.2010 13:50 |