![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia w±tku | Wygl±d |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2012
Motocykl: RD07&1000RR
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 3 godz 26 min 56 s
|
![]()
Mam już dokładne info - 15 wylatuj±, na 3 tyg. Termin sztywny, urlopy itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2015
Miasto: Warszawa
Motocykl: inne moto
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 2 godz 56 min 45 s
|
![]()
No to dupa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Coraz bardziej się przygotowuje a nóż widelec wypali.
Wczoraj rozmawiałem z pewnym koleg± i mówił mi o małym przej¶ciu Łotwa - Rosja. Dzi¶ pogrzebałem i znalazłem tylko dwa. 1. rebneva - Ubylinka – ponoćok. 40 km odcinek drogi jest płatny. Nie mogę tego przej¶cia namierzyć na gogle maps. Update: Bł±d w literówce potrafi namieszać dlatego gogle nie mógł znaleĽć miejsca. Przej¶cie to Grebnova (wklejam mapę). 2. Terehova - Buraczki - Tu namierzyłem na mapach. Którym lepiej przekroczyć granice aby potem piać się w górę prawdopodobnie na Pskov - Novgorad Vielki Ostatnio edytowane przez przemo77390 : 12.08.2015 o 11:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
update: Bł±d w literówce potrafi namieszać dlatego gogle nie mógł znaleĽć miejsca. Przej¶cie to Grebnova (wklejam mapę).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Tak± ewentualn± trasę można by było robić - robiłem to w odcinkach i zapisałem w formacie pdf - jakie¶ 23 strony :acute .
Warszawa – Suwałki – Kowno – Wiłkomierz – Uciana – Jeziorosy – Syente – Lociki – Rzeżyca – Karsaya – Vilaka (Łotwa – Rosja przej¶cie graniczne) Linovo – Palkino – Psków (lub alternatywnie: Pytałowo – Ostrow – Psków) – Feofilova Pustyn –- Domkino – Mshinskaya (lub alternatywnie Domkino – Ługa – Tolmachyovo – Mshinskaya) – Maloye Verevo. Maloye Verevo – Shushary – Sosnovo – Zaporozhskoye (lub alternatywnie Shushary – Wsiewołożsk – Zaporozhskoye) – Sosnowo – Losevo – Kuzniecznoje – Sortawała (lub alternatywnie: Naystenyarvi – Miedwieżjegorsk) – Kolatselga- Priaża - Matrosy - Meliorativnyy (można odwiedzić Pietrozawodsk) – Shuya - Sopokha (za Sopokha w górę (ok. 4 km) w stronę Miedwieżjegorsk obowi±zkowa ¶wieczka) - Miedwieżjegorsk lub Petersburg- Priaża – Matrosy - Meliorativnyy (można odwiedzić Pietrozawodsk) Shuya - Sopokha (za Sopokha w górę (ok. 4 km) w stronę Miedwieżjegorsk obowi±zkowa ¶wieczka) - Miedwieżjegorsk Miedwieżjegorsk - drog± E105 – M18 – Pushnoy – Malinovaya – Zelenoborskiy – Moczegorsk – Laplandiya – Murmańsk I jeżeli starczy czasu to: Murmańsk – Mezhdurechye – (alternatywnie przez: Ura Guba – Zaoziorsk ) – Vayda - Guba Dodatkowo pozostanie jeszcze co np. zwidzieć po drodze np. wodospad w? Ostatnio edytowane przez przemo77390 : 12.08.2015 o 15:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Czekam jeszcze bo może pojawić się Archangielsk - wtedy nast±pi zmiana trasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
W±tek | Autor w±tku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Karelia & Murmansk | Janusz | Umawianie i propozycje wyjazdów | 9 | 13.04.2014 20:56 |
Murmańsk & Nordcapp | magrafb | Umawianie i propozycje wyjazdów | 24 | 21.07.2013 00:54 |
Ohlins - diagnostyka i regeneracja ewentualnie. | Bonjour | Rama, zawieszenia, napęd | 12 | 18.01.2013 21:42 |
Transalpina + Bułgaria start 8-10 wrze¶nia | maykelos | Umawianie i propozycje wyjazdów | 10 | 23.08.2010 09:38 |