Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > NAT - Nowa (przyszła) Królowa > CRF 1000 L

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 29.07.2015, 13:10   #1
bliźniak
droga jest celem

bliźniak's Avatar

Miasto: Wrocław
Motocykl: RD07, LC8
Przebieg: X70.000
Galeria: Zdjęcia
bliźniak jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 18 godz 34 min 0
Domyślnie

Cytat:
Napisał Elwood Zobacz post
Oficjalnie ja kupuję, ale zrzucają się trzy kumplowe osobniki. Ja wynegocjowałem 25% rabatu, plus serwis na trasie, ale mi mówią w Hondzie, że to tylko formalność (ten serwis) bo nic się nie zjebie.
Przeglądy gratis, do tego dodatkowo 2 komplety opon. Jeden na szosę drugi w teren, ale jeżeli się ten terenowy zużyje to następny tez gratis.

Trasa to tajemnica na razie, ale będzie to zlot gwiaździsty ale jest jeden warunek. Jadą kompletni amatorzy.
Rozmawiałem z trzema Japońcami. Jak im opowiedziałem, w jaki sposób targałem simsona, gdzie i po co, to najniższy zapytał się tylko ile km chcę zrobić...

Najciekawsze to szkolenie, które funduje Honda przed rajdem. Start w połowie września. W ten weekend będzie o tym głośno.
Znam temat, dobra bania
Stary 29.07.2015, 13:52   #2
Louis

Louis's Avatar

Miasto: Międzyzdroje
Motocykl: CRF1000L
Louis jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 miesiące 3 tygodni 6 dni 28 min 22 s
Domyślnie

Arkan jestem Twoim fanem Krótko, racjonalnie i na temat. Takie wypowiedzi lubię.
Prawda jest taka, że połowa forum jest co najmniej lekko rozczarowana nową AT, a druga połowa się do tego nie przyznaje. Osobiście bardzo kibicowałem temu projektowi. Entuzjaści marki podgrzewali jeszcze atmosferę. Sama Honda zresztą też, budując napięcie wokół CRF1000L jakby mieli rozpocząć seryjną produkcję Świętego Graala.
Ostatecznie wypuścili motocykl poprawny ale w zadnym wypadku rewolucyjny czy wyjątkowy, którego celem jest uszczknięcie trochę z tortu podróżnych enduro. To całkiem fajne moto ale szału nie ma. Może sam go kiedyś kupię. Należy jednak przyjąć na klatę, że nie jest to motocykl jakiego większość użytkowników tego forum oczekiwała.

Ostatnio edytowane przez Louis : 29.07.2015 o 13:54
Louis jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29.07.2015, 14:18   #3
puszek

puszek's Avatar

Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
puszek jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 5 godz 58 min 52 s
Domyślnie

Nie ma rewolucji?A automatyczna skrzynia w enduro?Toż to panie totalna rewolta. Spoko spoko...Kto będzie chciał to zaczipuje moto na 200 koni, inny zmieni zawiechę lub napompuje opony azotem... A czy będzie się urywał wahacz, czy pompa będzie się zacierała, czy też regler będzie padał to się dopiero zobaczy.
Ja proponuję by Ci którym mocy brak w moto podkręcili swoje katy o 50%...
I tak wszyscy będą szczęśliwi..

Lepi, na czym Ty siadasz ,jak już motoru ni masz? Czas by cos pochrupać :-)))
puszek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania