| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 

![]() Zarejestrowany: Mar 2008 
				Miasto: Krakuff 

Motocykl: RD07a 

Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 22 godz 59 min 54 s 
				 | 

Ja tam bym sie nie martwił tym, że nie kupią tego moto klienci z gaciami BMW na tyłku.. Ani ci co mają pomarańczowe gumiaki. 

Z mojego egoistycznego punktu widzenia, to ma być motor do jazdy teren/podróże i na świecidełkach mi nie zależy. Jeśli frustruje to nabywców spod znaku BMW to niech zostaną przy swoich kardanach i wszyscy będą zadowoleni. Ja tam wolę produkt Wasilczuka niż touratecha.  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | |

![]() Zarejestrowany: Sep 2013 
				Miasto: Lubelskie 

Motocykl: CRF1000 
Przebieg: 149 000 

Online: 1 miesiąc 2 tygodni 3 dni 7 godz 32 min 52 s 
				 | 

Cytat: 

..w Polsce powinna być oficjalna premiera z zaproszeniem ludzi ze środowiska AT i TA, firma powinna starać się wspierać takie środowiska, dołożyć do jakiejś wyprawy czy imprezy a u nas nie robi się prawie nic... strona internetowa jest nieczytelna a dane tam umieszczane to jakieś google translate. ale to oddzielny temat... Ostatnio edytowane przez mdxmd : 25.07.2015 o 16:02  | 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#3 | 

![]() Zarejestrowany: Oct 2013 
				Miasto: Żory 

Motocykl: RD07 

Online: 6 dni 19 godz 37 min 14 s 
				 | 

Stylistycznie nowa AT najbardziej przypomina enduro pisze o litrach nowych wypuszczanych przez konkurentów  zobaczycie że zamiesza na rynku jedni wzdychają nad BMW i KTM twierdza ze konstrukcje idealne i nic nie trzeba poprawiać stara RD też nie była  idealna  teraz czekać z dwa lata i obserwować jak się będzie sprawować.  

ps. Mam nadzieje że pałeł jest zadowolony moim postem bo co napisze posta to mnie straszy na pw.banem czytajcie szybko bo może go usunąć. 

CZ 350>Jawa 350 TS2x Honda CBR 1000F sc21 jedna wersja Huricane > Suzuki GSXR 750W 94'> Suzuki TL 1000S>Yamaha R1 99'> Suzuki TL 1000R > Honda Africa Twin 750 RD07a> Yamaha XT 1200 Z Super Tenere  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#4 | |

![]() Zarejestrowany: Nov 2010 
				Miasto: Bialystok I Akalice 

Motocykl: AT RD07a; XR600R 

Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 3 godz 37 min 40 s 
				 | 

Cytat: