![]() |
|
Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Hello Thomas
GIVI D195S smoked 44 x 35 cm windscreen - model is out of production. Think about MRA windshield. 37x38,5cm for 299zł or MRA Vario-screen. 37x48cm for 599zł Main center stand - Maybe from SW-Motech for 759zł Silver chain guard - Touratech for 169zł Silver fuel pump guard - I cant find anything like that Clear headlight guard - Touratech for 169zł Part nr 9 from: http://www.bike-parts-honda.com/piec...+TWIN+750.html (OEM Honda Fuel Cut Off Relay Mounting Rubber) for 21zł |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Motocykl: RD07a
![]() Online: 43 min 56 s
|
![]()
Thanks for replying!
Cytat:
Is it possible to also get c02 cartridges and inflator pump? My Polish wife comes from Warszaw and will be there from July 8th. I will be there from 15 july.. Thomas |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]() Cytat:
No problem. inflator pump for tube tires..? Also. Yes, this is possible to get this all things around 15th. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 11 min 40 s
|
![]()
GMoto.pl ?
Jakieś opinie? Dostałem voucher od znajomego na 10% a mam na nowy rok kilka zakupów w sumie uzbiera sie większa suma więc ta zniżka będzie dość mocno odczuwalna. Druga sprawa jak się można zabezpieczyć przy zamówieniu (większym) aby w razie czego nie mroziź kasy? Kurier jak przywiezie i będzie coś nie tak to wiadomo protokół, odsyłamy, ale nie mamy wtedy ani towaru ani pieniędzy macie jakieś rady jak to można ewentualnie obejść? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
Szczeże polecam jako ,że mam bliso ( 60 km) kożystam. Kolega jest na forum wpiśz gmoto w wyszykiwarkę. Co prwawda lata teraz liściem ale dla Afrykańczyków jest sentment i zniżka. Szybko bezprolemowo i w dobrej cenie części.
|
![]() |
![]() |