![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
Zobacz wyniki ankiety: Alternatywna dla Ukrainskiej Integracji w ten weekend. Ktore rozwiazanie CI bardziej pasuje. | |||
Odpowiada mi alternatywny termin 12-14 czerwiec na Ukrianska Integracje |
![]() ![]() ![]() ![]() |
27 | 62.79% |
Biore zwrot kasy(-10zl) i przyjezdzam na impreze do szalasu nad Tanwia |
3 | 6.98% |
Biore zwrot kasy (-10zl) i organizuje sobie wekend na wlasne reke |
13 | 30.23% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 47 min 37 s
|
![]()
Wpłacać, wpłacać... :-))
Odwiedziliśmy w weekend Ukraine i przejechaliśmy prawie całą traskę szuter. Było bardzo mokro i łatwe drogi stały sie trudnymi. W takich warunkach byłoby trudno nazwać tą trasę laytową...Ale mamy do wyjazdu 45 dni ,więc będzie lepiej. Lepiej, nawet po suchym to nie oznacza łatwo. Będzie co robić dlatego ważny jest start z rana. Całośc to około 180 km .Zrobiliśmy pogladowy filmik z trasy by każdy mógł zobaczyć co go czeka. Stany wody na brodach są teraz wysokie. W suche dni nie powinno być więcej niż do połowy koła. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
![]() ![]() ![]() Wielki szacun , że Wam się chciało przejechać trasę sutrową (tą lżejszą na 1 dzień) . Już się cieszę D 952 już zamawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 19 godz 12 min 58 s
|
![]()
Czy w 3.45 to są te moje ulubione schody o których będę wnukom opowiadał?
![]() |
#4 |
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 47 min 37 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 19 godz 12 min 58 s
|
![]()
Dlaczego od razu udręka. Chętnie powtórzę. Teraz jestem cwaniak i mam nieco lepiej ogarniam furę
![]()
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
Puszek ma całkowitą rację, że trasę hard da radę przejechać Afryka. Większość tej trasy zrobiliśmy nimi włąśnie 2 lata temu, ale..... jesienią i było wmiarę sucho.
Jesli popada to będzie masakra a wiecie jak Bieszczadzkie błoto zabija kostkę nawet tą rzadką. Tam jest takie samo.To co pisze Puszek "Mierz zamiary na siły , a nie siły na zamiary" Bo może komuś braknąc siły na Połoninie i nici z wieczornego piwa i kiełbasy oraz rozmów. Krótko mówią czas pokaże i zwreyfikuje. Mnie zweryfikowała Grzywacka Góra nad Żmigrodem no nie Mirmił ![]() |
![]() |
![]() |