|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2011
Miasto: Kerry :-)) Ireland
Motocykl: RD07a
Przebieg: 61.000
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 12 godz 40 min 29 s
|
![]()
Jedyna sluszna orange power ;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 48 min 30 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 godz 14 min 51 s
|
![]()
A oto oryginał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
![]() |
![]()
Podobno o gustach się nie dyskutuje ale gdybym miał takim malowaniem jeździć to chyba z rozpaczy wolałbym KTMa albo śmigiełko
![]()
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
Motocykl: nie mam
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 13 godz 39 min 49 s
|
![]()
No zobacz Pan, straż miejska z Białej Podlaskiej nie chce KTM
![]() ![]() Straż Miejska w Białej Podlaskiej pozbywa się motocykla KTM, który otrzymała w prezencie w ubiegłym roku. Strażnicy sprzedają motocykl, ponieważ nie pomaga im w pracy, a wręcz przeciwnie - jednego z nich uziemił. ... wypowiedź szefa bialskiej straży miejskiej dla Faktu po prostu nas rozbroiła. Artur Żukowski tak mówi o sprzedaży motocykla: "Nie będziemy kozaczyć, dlatego postanowiłem pozbyć się tej bestii." Cena wywoławcza motocykla to 12 800 złotych, ale niestety w przetargu będą mogli wziąć udział tylko pracownicy Urzędu Miasta. Według informacji z dokumentów przetargowych motocykl ma przejechane zaledwie 131 kilometrów. Za pieniądze pozyskane ze sprzedaży motocykla strażnicy chcą kupić między innymi skuter. http://www.motogen.pl/Straz-Miejska-...M-a,22865.html Ostatnio edytowane przez Ziarko : 04.03.2015 o 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Dlaczego lubię BMW, KTMa, Triumpha | Orzep | Inne - dyskusja ogólna | 125 | 23.08.2013 20:28 |