![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Sanok
Motocykl: EXC, ST 1300
Przebieg: rośnie
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 7 godz 59 min 21 s
|
![]()
Mitas C02 ma homologację na asfalt - jest kilka rodzajów tej opony w zależności od koloru paska na oponie - opony z napisem "kingstone" są wykonane z twardszej mieszkanki i mają na 100 % homologację - takie informacje uzyskałem od sprzedawcy.
Ja jeżdżę na tej oponie w Trampku i nie chce żadnej innej - fakt mam naturalny ogranicznik prędkości i szybciej niż setka z reguły nie jadę ale za to wjeżdżam w każde błoto i paryję - nigdy nie było tak żebym się nie przepchał - polecam Z przodu mam Motoza Kolory na oponie: Czerwony pasek to opona twarda motocrossowa (kingstone) Zielony pasek to opona ultra lekka Żółty pasek to opona na musy i dętki Biały pasek to pod kolce Są jeszcze C02 bez żadnego paska ale nie wiem czym się taka opona charakteryzuje co ciekawe ma napis King Stone
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą Ostatnio edytowane przez voxan69 : 01.02.2015 o 12:14 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Mitas E10 | puntek | Hamulce, kola, opony | 74 | 06.11.2016 18:33 |