![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 8 godz 3 min 47 s
|
![]()
Proponuję ominąć bałagan ukraiński i pojechać przez Łotwę bezpośrednio do Rosji. Możesz też przez Białoruś, ale to jedna wiza więcej. Do Kirgistanu oczywiście można dojechać asfaltem. Jest dłuższa przez Pietropawłowsk i krótsza przez Aralsk. Ta przez Aralsk miała trochę hardkorowych momentów w przeszłości, ale teraz jest tam fajna nawierzchnia. Z tego co wiem to remont trwał między Bajkonurem a Szymkentem. Być może się z tym uporają. M41 ma idealny asfalt aż do Sary Tasz. Dalej trochę dziur, ale do przejechania każdym ścigaczem
![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 dzień 19 godz 17 min 14 s
|
![]()
Sambor, uwierz lub nie, ale czekałem na Twoją odpowiedź. Pocieszyłeś mnie wielce, tylko daj jeszcze dobry argument dlaczego Iran NIE. Bo kurcze oprócz tego, że mnie osobiście nie pociąga, nie słyszałem negatywnych opinii o tym kraju, wręcz przeciwnie, w samych superlatywach wszyscy się opowiadają za Iranem. Więc?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
|
![]() Cytat:
teraz to juz(prawie) bylka z maslem W Kirgistanie bardzo polecam doline Chetkel malo kto tam zaglada( nikt?) mi sie tam bardzo podobalo
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wakacje z duchami | Zwierzyniec | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 193 | 17.09.2011 14:15 |