![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Kraków
Motocykl: RD07a
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 14 godz 28 min 34 s
|
![]()
pokrywa się to mniej wiecej z tym co napisałem - szmata do garażu (jest taka w louisie) calkowicie przewiewna za to anty-kurzowa.
Zewryfikowalem trochę swoje zdanie o oddychalnosci pokrowca. Jak wsadzimy gorące moto po jeździe - a na zewnątrz będzie zimno - to oddychający ma jakieś szanse, zeby sie para nie skondensowała. Teoretycznie oczywiscie. Spod plazdiku nic nie wyjdzie i jesli tam mialby motor stac, tydzien czy dwa - to słabo. Ale kto zostawia motocykla na dwa tygodnie pod płachtą? Wiec stoi tam pod plachtą 8 h, a potem się wietrzy w drodze do domu, a noc spędza w garażu. Mozna i tak sie bawić.
pozdrawiam, podos AT2003, RD07A ------------------ Moje dogmaty 0. O chorobach Afryki: (klik) 1. O Mikuni: Wywal to. 2. O zębatce: Wypustem na zewnątrz!!! 3. O goretexie: Tylko GORE-TEX 4. O podróżach: Jak solo to bez kufrów 5. O łańcuszkach rozrządu: nie zabieram głosu. 6. Lista im. podoska Załącznik 10655 7. O BMW: nie miałem, nie znam się, nie interesuję się, zarobiony jestem. 8. O KN: Wywal to. 9. O nowej Afripedii: (klik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mizerna Kruszynka
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Lusk
Przebieg: 110 tys
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 12 godz 24 min 19 s
|
![]()
Sprawdź to.
http://www.oxprod.com/index.php?pg=3...=31&pid=179&p= Używam takiego dokładnie i jedną z zalet jaką sobie cenie jest to, że nie przyjarał się jeszcze od wydechu tak jak pozostałe.Do tego nie pourywały się na wietrze (u mnie potrafi nieźle piździć) oczka o które zahaczam gumy mocujące do motoru. Możesz dostać je w różnych rozmiarach. Sprawdź pozostałe propozycje z tej strony. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: Tarczyn/Wawa
![]() Online: 2 dni 1 godz 32 min 18 s
|
![]()
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=1697941
ja tu kołderkę na zimę nabyłem. Wysoka szyba i deflektor powodują, że opona przednia "wystaje". Jakość wykonania pierwyj sort.. Polecam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rękawice na motor | rambo | Archiwum | 6 | 15.06.2008 07:26 |