|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 15 min 6 s
|
![]()
Zanim ruszyliśmy na Czarny Ląd postanowiliśmy się lepiej poznać by wyjazd upłynął w przyjacielskiej atmosferze, bez kłótni i nieporozumień.
Były dwa spotkania a na nich mnóstwo planów, ustaleń â wiadomo. Nie wychylałem się na nich z marzeniami â ważne, że jedno z nich jest żelaznym punktem całego planu, co mnie bardzo cieszyło. W końcu jechaliśmy liczną grupą, na różnych maszynach, na różnych oponach i z różnym bagażem doświadczeń â każdy musi mieć coś z takiego wyjazdu dla siebie. Na naszych meetingach było też troszkę jazdy, jak dzicy dopadaliśmy jakieś kałuże i jeździliśmy po nich aż skończy się woda ![]() Wspólnie przejechane km były też testem nowych ciuchów, kasków, opon czy nawet całego, specjalnie na ten wyjazd przygotowanego motocykla. A co! Krótki zdjęciowy zapis owych wydarzeń i kolejny odcinek to już będzie słoneczne Maroko. Z naciskiem na słoneczne â w końcu wrześniowe ![]() Dojazdówki opisywał nie będę bo z motocyklowym wyjazdem nie miała nic wspólnego. Pogodę mieliśmy średnią (Jura Krakowsko-Częstochowska), oprowadzał nas po niej Darek na XT660Tenere dobrze znający owe tereny a co dla mnie ważne - świetnie jeżdżący w terenie, będę miał kogo podpatrywać na wyjeździe!: ![]() Piękna Tereska, szykowana specjalnie na ten ( i z pewnością na kolejne) wypady. Właściciel - Dominik, na co dzień porusza się V-Stromem650. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W ekipie były jeszcze 3 sztormiaki: ![]() I wspomniane kałuże, z początku nieśmiało podeszliśmy do tematu... ![]() By potem na nieco więcej sobie pozwolić: ![]() ![]() ![]() ![]() Wspaniałe tereny jury: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekipa w pełnym składzie: ![]() I pierwsze podziały ![]() ![]() ![]() Planowanie: ![]() I znów woda... ![]() cd. niebawem
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Omalo jak Kirgizja, Vashlovani jak Maroko- wrzesien 2014 Dolot samolotem, sprzet na miejscu | Mirmil | Umawianie i propozycje wyjazdów | 8 | 02.09.2014 14:41 |
Maroko | consigliero | Umawianie i propozycje wyjazdów | 2 | 13.10.2010 12:17 |