![]() |
|
Uklad paliwowy i wydechowy Montaż i demontaż baku, kraników , gaźników, , tłumiki , filtry powietrza i paliwa, linki, pompy paliwa elektryczne i podcisnieniowe, ustawienia gaźnika, poprowadzenie przewodów. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Niepozorny
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 3 godz 55 min 34 s
|
![]()
I tu jesteś w błędzie mój ty Podosku Kochany. Po odślepieniu tegoż wężyka pompa przestanie spełniać swoje pompujące funkcje bo nie będzie napędzana.
Można kompinować ze spuszczeniem pod moto i zaślepieniem czymsik z dziurką malutką coby podciśnienie było i petroleum sie nie zbierało. Oczywiście Pastor mnie wyprzedził o dwie minety. Łobuz jeden !!! Ostatnio edytowane przez Lewar : 15.04.2008 o 07:36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
Online: 0
|
![]() Cytat:
![]() A tak serio - żadne dziurki nie sa tu wskazane. Nawet malutkie ![]() BTW - kupa sprzętu ma fabryczne zasilanie z pomp podciśnieniowych i nigdzie nie spotkałem takiego drenu... Może wystarczy wymóżdżyć mocownie pompy godzieś powyżej krócca od podcisnienia i sprawa rozwiąże się sama. Podos, musimy znowu cos pomyśleć... ![]() Może i łobuz, ale jaki szybki w minetach ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Pompa podcisnieniowa Mikuni i... | azure | Uklad paliwowy i wydechowy | 2 | 02.07.2013 22:18 |
Pompa Mikuni | hero | Wszystko dla Afryki | 2 | 29.10.2008 21:43 |