![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Hodowca Kalafiora
![]() Zarejestrowany: Oct 2009
Miasto: Kraków
Motocykl: już nie mam AT, tera jest MG
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 2 godz 34 min 42 s
|
![]()
Elwood, jak Ładą i Wołgą zapychają, to co, Ty Golfem nie poradzisz? Tam, gdzie ja Parchatkiem, to oni Transitami zapodawali... Widziałem tam parę szutrówek mocno zniszczonych, to jechali łapa za łapą i jakoś przejeżdżali. Zresztą, tam jest sporo do oglądania, jak jedziesz z rodziną i okaże się, że nie ta szutrówka i góra, to inna szutrówka i inna góra czy dolina się znajdą ;-)
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Koniec lipca 2014...Gruzja, Armenia, może Irak... | olecki79 | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 09.07.2014 11:12 |
Kamerun koniec czerwca 2014 | soli | Umawianie i propozycje wyjazdów | 0 | 12.05.2014 17:05 |
Kto jedzie ua/ro pod koniec czerwca? | mmax | Umawianie i propozycje wyjazdów | 6 | 12.06.2012 09:59 |
II WEEKEND Z KONIEM W TLE - 4-5 czerwca- CZYLI G. SOWIE I NIE TYLKO PO RAZ DRUGI. | szparag | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 152 | 06.07.2011 15:57 |