![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 5 godz 44 min 23 s
|
![]()
co do frezowania to jestem w stanie to wycenic u znajomego co mam stajnie frezarek precyzyjnych, jak bede w łapie miał co potrzeba (w pliku w sumie) to podskocze do niego.
a już zupełnie z innej beczki, czy robią już większe OLEDowe wyświetlacze? byłyby czytelniejsze oraz mniej prądożerne. wiem, że póki co to nowość, ale też i lepsza jakość. Teraz zastanawiam się nad tym o czym wspomniałem wcześniej, czyli GPS. byloby zacnie mając od razu gps, mogłoby się okazać ciekawym rozwiązaniem dla posiadaczy palmów bez gps lub komórek ![]() ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Chojnice/drogi Europy
Motocykl: RD07a
Przebieg: hgw
![]() Online: 3 tygodni 2 dni 4 godz 28 min 20 s
|
![]()
Jak to się zmieści w 100 E lub w okolicy, to juz dzisiaj biorę takie cudo w ciemno
![]() Jeżeli chodzi o GPS, to jeżeli nie przedrożył by sprawy jakoś makabrycznie, to bardzo by mi się podobało jakby gdzieś na górze wyświetlacza, albo na dole, no albo z boku ![]() Szerokości !
![]() |
#3 | |
ReGeNeRaToR
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Olsztyn
Motocykl: RD07
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 1 godz 30 min 9 s
|
![]() Cytat:
mam pare projektow na OLEDach , nawet mam pare takich wyswietlaczy 128x64 pix , czy beda czytelniejsze to bym polemizowal , cena jest do przelkniecia ale nie wiem ile to wytrzyma w eksploatacji.Oledy sie wypalaja i to dosc szybko , w urzadzeniach gdzie jest wyswietlane caly czas to samo i nie da sie zastosowac wygaszacza albo gasic go calkiem. Fajne sa przez to ze wyswietlaja 16 odcieni szarosci i biora bardzo malo pradu co nie oznacza ze w afryce go brak. LCD ktory chce zastosowac bierze 1mA przy zasilaniu z 3V , wiec chyba nie duzo , mysle ze w 300mA sie zamknie cale urzadzenie,czyli tyle ile 3 zarowki od podswietlania zegarow. tu link do filmiku OLED graficzny w akcji : www.elektronika.enet.pl/AT/OLED.avi Zoltan : zobacze jak bedzie fizycznie z miejscem , jezeli sie da to zrobie miejsce na modul GPS , i jak miejsca starczy to bedzie dostepna wersja z GPS i bez . Ostatnio edytowane przez R2D2 : 14.04.2008 o 21:04 |
|
![]() |
![]() |