![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Skalmierzyce
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 3 godz 13 min 58 s
|
![]()
Świetna robota, powiedz mi od jakiej huski masz zawias?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2013
Miasto: Poznań
Motocykl: RD03
Przebieg: dużo
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 9 godz 50 min 23 s
|
![]()
Z tego co kojarzę to jest to jakieś małe enduro. Po rozebraniu tego na kawałki zauważyłem że w środku w każdej ladze są po dwie sprężyny, mała od góry i gruba na dole. Po wlaniu 10W pracuje bardzo twardo, a w Afryce jest mega komfort. O to mi chodziło, bo WP48 jest za twarde na szosę, a w teren idealne... Ta AT będzie latać generalnie po szosach i lekkich szutrach, żadnego offu piachu czy przepraw...
![]() Brakuje mi przedniego hamulca, jest trochę za mała tarcza, ale to nie problem, będę się przygotowywał bo wsadzenia dużej tarczy i set + zacisk od innego zestawu. Teraz jest Brembo i przód spowalnia, po mocnym hamowaniu lekko blokuje koło, ale mam porównanie jak powinny pracować hamulce jak to jest w KTMie, gdzie przód jest żelazo... ![]()
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Kielce/Wawa
Motocykl: RD04
Przebieg: dupa
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 18 godz 17 min 27 s
|
![]()
To moja pierwsza Afra i motocykl w ogóle..
![]()