|
![]() |
#1 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 3 dni 10 godz 39 min 15 s
|
![]()
Możesz poszukać butów strażackich te lepsze są bardzo wygodne, w miarę nie przemakają, mają okucie z twardej gumy lub blachy na noskach i kostce. Za dobre np. firmy haix trzeba trochę zapłacić ale można znaleźć sporo taniej http://armyworld.pl/product-pol-3590...l-Demobil.html
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Łódź
Motocykl: Czym popadnie
![]() Online: 4 tygodni 20 godz 42 min 18 s
|
![]()
Wpisz sobie na allegro MON 928 i czy kupisz kupczaka, demara czy protektora - bo 3 firmy robią ten model dla woja - to dadzą radę. Ja kupiłem chyba z 2 lata temu i używam w zimę do normalnego chodzenia, a motocyklowo w dalsze trasy, gdzie nie ma pewnej pogody i jak dotąd nigdy nie przeciekły w odróżnieniu od typowych motocrosowych diadora crossbow, w których też jeżdżę.
Ostatnio nawet stałem w nich po kostki w błotnistej wodzie i nie puściły. Dodatkowo czy jest lato, czy zima to jest zawsze komfortowo, nie poci się gira. Moim zdaniem dobra opcja szczególnie że cena od ok 200pln - ja mam akurat demar. |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: Ansfaltowy pedał
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 2 dni 10 godz 53 min 45 s
|
![]()
http://www.sprzet-poz.pl/index.php?a...ktyWybrany=978 o takie mam i oceniam je bardzo dobrze, jedyne co miałem w deszczu suche to stopy, dobrze zabezpieczaly staw skokowy, pieta i palec wzmocnione blachą jako turystyki i do małego offa polecam.
Genetalnie to podałem ofiarą reklamy i zanabylem typowe skorupy więc jak chcesz a masz stopę 44 to możemy sie dogadać. Ostatnio edytowane przez Vertus72 : 02.04.2014 o 20:28 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Miasto: Wrocław
Motocykl: RD03
Przebieg: ???
![]() Online: 17 godz 23 min 44 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Ja się zgodzę z Ravikingiem w kwestii porządnych motocyklowych butów, z jedną tylko uwagą - usztywnienie kostki w razie gleby powodować może, że trzaśnie kolano a nie kostka. Natomiast to trzeba mieć już sporego pecha.
Niemniej - szlif w "tanich" butach motocyklowych skończył się skręceniem, natomiast dowiedziałem się dlaczego są z grubego materiału - zaklinowały się w okolicach wydechu i przepaliło je prawie do końca. Buty a nie stopę. O'neal Clutch - porządne buty, przy każdym upadku wstaję i otrzepuję się. A i jeździć w nich się na tyle nauczyłem że w zasadzie nawet nie przeszkadzają w chodzeniu. Kwestia rozchodzenia ich trochę. Jedyny feler to ten smród po 400 kilometrach ![]() Safety first.
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Buty | ramires | Buty | 812 | 22.10.2019 07:30 |
Buty dla plecaczka | Michal | Archiwum | 20 | 12.03.2014 22:47 |