![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]()
Zdecydowanie mały ( 250) dominatorek. Wiele dziewczyn zaczynało od tego sprzętu ( ja także) i były bardzo zadowolone. Z dominatorka przesiadłam się na suzuki DR i ...po dwóch sezonach wrócilam do hondy ( crf250).
Kupiłam Dominatorka w Niemczech, z niewielkim przebiegiem i bardzo zadbany egzemplarz, płaciłam ok 8 tys PLN . Myślę za nadal można znaleść zadbane dominatorki w niewielkich cenach z pewnie większym prebiegiem Co do oleju- nie pamiętam aby był z tym jakiś poroblem-no chyba ze planujecie podroż dookola świata |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: kraków
Motocykl: XT 600E, DR 350SE
![]() Online: 3 dni 9 godz 22 min 59 s
|
![]()
Hej Nev,
widzę zę jesteś z Łodzi i tam mieszkacie. Skontaktuj sie z kims kto ma DR 350 i daj swojej kobiecie sie przysiaść. Ja mam 166cm i wazę okolo 57kg. Jeżdziłam kiedyś XT600 ale jednak nie miałam frajdy w offie - za ciężki, wiec zmieniłam na DR350. Moja DR350 ma - kopke - jeszcze z niej nie skorzystałam. - rozrusznik - poprzedni właściciel przerobił chwała mu za to,odpala zawsze i wszędzie ( jesli nie stoi miesiac w garazu) . - odchudziłam siedzenie co by sięgać nóżkami - moto obniżony na kosciach bo i tak siedzenie nie pomoglo ( może dla tego że mam apsy z poprzedniej wersji DR 350) Poza tym każda dziewczyna ktora chce jeżdzić i ma zapędy do podróżowania nawet offem to uważam,że DR 350 może być fajna alternatywa. jedyny minus to prędkość. Ale cięzko o dualowy moto. Jedynie trzeba dbać o nią by służyła. Servisować jak należy, sprawdzać po każdym parkowaniu w garazu stan oleju - bo lubi łyknąć. Jeśli będziecie w okolicy Krakowa to zapraszam -garaż otwarty. Cleo
Pozdrawiam Cleo ------------------------------------------------------------ "... Wolna wypowiem to co myslę, Tam gdzie złożę swoja głowę Gdziekolwiek pójdę... Gdziekolwiek powędruję... Gdziekolwiek pójdę I zmienię swój los... Będzie mój DOM... " |
![]() |
![]() |