|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Dostałem przed chwilą info. Przy takiej ilości (napisałem 3-5) jeśli zadeklarujemy kolory i rozmiary (schodzą jak ciepłe bułki) mamy na FAT 10% rabat, czyli cena spadnie do ok. 560 pln, co jest moim zdaniem fajnym rabacikiem.
Kto na 110% zadeklarowany, proszę o info nt rozmiaru i koloru na ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2012
Motocykl: Transalp 650
![]() Online: 1 tydzień 5 dni 16 godz 38 min 4 s
|
![]()
Nie mierzyłem więc w ciemno - Biała M-ka. Mam nadzieję, że w razie niedopasowania nie będzie problemu z wymianą. W Wawie nie ma gdzie tego pomierzyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Ok, przepraszam za małe zamieszanie z tym jak zgłaszać i zamawiać ale już wszystko mam jasne i opisuję w pierwszym poście.
------------------------------------------------------ XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX ------------------------------------------------------ Ostatnio edytowane przez Evvil : 03.03.2014 o 16:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Mam propozycję - kto złożył zamówienie i zapłacił przelewik to niech da info tutaj, to będzie wiadomo kiedy przekroczymy granicę 3 kasków żeby wysyłka ruszyła. Moje zamówienie już po drutach poszło do banku.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zamówienie zbiorcze na buty BMW GS2 | afrykanin | Archiwum | 50 | 15.11.2012 10:11 |