![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() |
![]() Cytat:
http://www.africatwin.com.pl/showthr...?t=2094&page=2 - kurcze jak link robic do konkretnego posta ![]() plus przod lagi wpuszczone 1,5 cm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
http://www.africatwin.com.pl/showpos...6&postcount=19
W prawym górnym rogu swojego posta masz taki numerek #19 i to jest właśnie link do tego konkretnego posta ![]()
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Niewierny
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Motocykl: RD07a
Przebieg: 32000
![]() Online: 7 min 45 s
|
![]()
Spoko jest, na lagach wpuszcilem deczko, a siedzenie juz mi ktos zaproponowal bardzo podobne do twojego Babel,
a tak korzystajac z okazji to Wesolych Swiat!
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 48 min 30 s
|
![]()
Witojcie!
Tak jak w temacie, tzn chciałbym podwyższyc przód swojej AT RD07. Dotychczas znane mi sposoby to: -zakup nowego widelca Marzocchi 50, ale to pare zł za dużo ![]() -dorobic wyższe, znaczy dłuższe o kilka cm górne korki i przesunąc dolną półkę amora o wysokośc korków a górną złapac na korku (tego patentu to bym się trochę chyba bał zmajstrowac-bo czy wytrzyma łączenie gwintowe ![]() To chyba tyle pomysłów które wyczytałem na Forum, a ja mam jeszcze jeden,tylko nie wiem czy to się da, a mianowicie: -gdyby można było dobrac od czegoś lub dorobic, dłuższe o kilka cm rury amortyzatora. Macie może jakiś pomysł ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Owiewki do afri | MaRP | Wszystko dla Afryki | 86 | 16.12.2015 20:22 |
h4 w afri | many | Układ elektryczny i zapłonowy | 17 | 01.03.2010 23:52 |