Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afryki

Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 29.11.2013, 18:14   #19
gumbas24h

gumbas24h's Avatar

Miasto: Czernica
Motocykl: Transalpinus Rex
gumbas24h jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 4 dni 16 godz 10 min 20 s
Domyślnie

No z tą regulacją wysokości od góry w trampku też przewalone, ale jak się raz ustawi to spokój. A tu biżuteria przed montażem

Przewaga Wilbersa nad innymi firmami jest taka że każdy amor jest budowany pod konkretne zamówienie co przy mojej masie miało zajebiste znaczenie jak widać na sprężynie 130-180
Ogólnie gra warta świeczki. Aleee.
Sama wymiana tyłu bez ogarnięcia widelca jest bez sensu, tak samo na odwrót
Ja zacząłem od widelca a konkretnie, rozebranie świeży olej Castrol 5w oleju więcej tak około 1cm mniejsza poduszka powietrzna i brak dobić, dołożenie regulacji sagu, intiminatory Ricor . Widelec zaczął działać koło jak przyklejone bez dobić i bez wyrywania łap na większych nierównościach zminimalizowanie nurkowanie a właściwie brak spokojnie można dohamować nawet w łuku, ale beznadziejność tyłu uwypukliła się w łukach na nierównościach tył tańcował jak chciał wtedy po wewnętrznej walce zdecydowałem się na Wilbersa, i jest miód. Alle....
trzeba pamiętać że widelec to nie WP48 i wahacz transalpa też nie jest mega sztywny

Ostatnio edytowane przez gumbas24h : 29.11.2013 o 19:34
gumbas24h jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania