![]() |
|
Mapy Wektor/raster i inne tamty... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Lublin/Rzeszów
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: wchuj
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 dni 21 godz 33 min 8 s
|
![]()
Ciekawe ale dużo z tym zabawy a oryginalna mapa na razie mi wystarczy.
Da się tracki wygenerowane w GoogleEarth przekonwertować i załadować na larka? Jeśli tak to do jakiego formatu i w który katalog wsadzić? Jeśli nie to w jaki sposób mam zainstalować Ozi na Larku bo nie mam pojęcia jak? Ściągnąłem pakiet ozi gdzie miałem OziExplorer_PC 3.95.4i + serial OziExplorer3D v1.11 i OziExplorerCE+serial z pierwszego zainstalowałem na komputerze ozi jmg2OZF i mogę go normalnie włączyć ale gdy chcę zainstalować oziCE(ten chyba powinien być na LARKU tak?) to pojawia mi się komunikat że nie jest on prawidłową aplikacją dla systemy Win32... Nie wiem co to oznacza jestem zielony w takich manewrach więc proszę o pomoc i dodam że wolałbym zostać przy oryginalnej mapie o oprogramowaniu ![]()
2x WSK 125>MZ TS 250 ![]() ![]() 21 cali z przodu i życie staje się piękniejsze ![]() Ostatnio edytowane przez Hipolit : 09.11.2013 o 15:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Z tymi trackami to nie mam pojęcia, natomiast z instalacją na Larku Ozi to tak - musi być podłączony Lark do PC przez activesync i odpalasz instalkę. Powinno pomarudzić pomarudzić i się zainstalować. A Oziego możesz zainstalować "obok" oryginalnego softu.
![]() |
#3 | |
Turysta DualSport
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Chorzów
Motocykl: KTM 1200 6T
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 tygodni 2 dni 4 godz 17 min 43 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |