![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2010
Miasto: Zakopane / Kraków
Motocykl: Tenere T700
Przebieg: rośnie
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 43 min 41 s
|
![]()
Kupiłem centralke od Bizona.
na +: cena czas realizacji mozna wymyslać swoje modyfikacje (np. sposób montażu) na -: paskudnie wykonane spawy (gdybym dzien po odbiorze nei jechał w trip to bym je obszlifował) waga |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2011
Miasto: Warszawa
Motocykl: oby złodziej kulasy połamał
Przebieg: :(
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 18 godz 11 min 26 s
|
![]()
Przyszedł dzisiaj i tak:
Plusy: - czas realizacji - kontakt - indywidualne podejście (uszczelnione dławikiem gniazdko na kabel od ładowarki - no problem, dodatkowe troki - no problem). - CENA - jakość - co do spawów - są widoczne ale nie straszą, ogólnie to dla mnie rewelacja. Solidny mamut a nie bizon ![]() - płyta pod kufer robiona wg wzoru oryginału afry który wysłałem - jest naprawdę bardzo solidna. - dostałem kufer zapakowany w folię w którą zawinęła się czapka jakiegoś ich pracownika. Moja mina bezcenna. Minusy: - zapomnieli o półce ale doślą z nitami i śrubami, więc ok (tylko sam je musze przynitować) - podobno się opóźnili ale w zamian gratis mocowanie na wodę dostałem Zobacze na wiosne jak sie bedzie sprawował.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Sklep Hamart Bike Parts - przeniesione ze Znalezione na allegro | paku | Wszystko dla Afryki | 55 | 12.10.2009 10:35 |