![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#14 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 11 godz 58 min 36 s
|
![]()
Majtasie, najezdzca germanski z zachodu dziekuje za ogarniecie imprezy i spontan jej wykonania. Miejscowa super, pogoda super, ludzie zajebisci, dzik smaczny. Gospodarze jak najbardziej pozytywni i nie bali sie wpuscic nas do domu. Pozatym pisze co nastepuje:
-Dzieki wszystkim co dali mi w ryj, dzielnie walczylem i ustalem na nogach, jednak nie daliscie rady ![]() -Ravikingovi za prowadzenie offa z nawigacja wielkosci zabawki tamagoczi. Podobalo mi sie to bez napinki 50km na caly dzien. Jagnie tez dzieki ale ona to juz wie -Tubylcom z busa przy ul. Samo Zlo za danie w ryja i nazwanie mnie germancem -za zajebista muze z glosnikow DJa Blizniaka i piosenki na zamowienie. O ile wiem spalilo jakies koncowki mocy, wiec moc byla naprawde z nami. nie pamietam duzo ale jesteeees szaloonnnaaa, weselny kliiiimaaat, peknieeeeetaaa swiiiinia czy jakos tak..... -za pogaduchy przy mineralnej wodzie dnia trzeciego bog zaplac AdzeWu i Gonzikowi. Juz wiem czemu korba. Nastepnym razem naucze Cie po slonsku heblac pieronnie i bedziesz umial juz 6ty jezyk -AdzeWu i Cynciowi za rodzicielskie dbanie o nasze picie i karmienie. Inaczej bysmy padli -Majtasowi jeszcze raz ze nie otwarl beczki z piwem w niedziele nad ranem. Mysle ze czerwona lampka swiecilaby do popoludnia. -Bajraszowi tej Kanalii Tatarzynowi za fajka niejednego. I innym tym co nie pamietam a fajki sepilem niemilosiernie. Aaaaaaa AgaW. tez ![]() -Kwintalowi za nalewke sosnowy las -Jagnie za transport na lawecie i docieranie passata i za operierdol piatkowy -Babie za ogien na scenie i slome z butow. Moja sloma nie czula sie samotna - Prodiszowej Kanalii za zimnego sprajta o poranku i pogaduchy bunkrowe -Pastorowi za nalewke i za psa ktorego czesto przytulalem -Demolce i Carlosowi za nocne rozmowy wiadomo o czym ![]() -Lupusowi za teoretyczny kurs plywania DRka w szybkiej mongolskiej rzece. Przeciwiczymy to kiedy w realu na Wisle. -Zetjohny duzo pije -I wszystkim innym za wszystko. Pamietam wasze twarze ale nie pamietam nikow ale doskonale wiem za co ![]() Stwierdzam co nastepuje po pierwszym kontakcie w realu (to taki sklep): *Lepi nie ma lysiny jak myslalem *Szynszyll jest zajebiscie szynszylowaty, znaczy puchaty Niewazne jaka muza, niewazne jaki off, niewazne chrapanie. Najlepsze w tym wszystkim bylo dla mnie spotkanie was. buziaki fazik PS. w poniedzialek mialem pieczenie. Przyznac sie ktora z kanalii dodal mi tabasco do dzika ![]()
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 25.09.2013 o 21:13 |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Spotkanie u Ani | Maćka | Ashanti | 4 | 02.07.2013 11:11 |
Wielka Sowa, Złoty Stok i inne ciekawe miejsca w Kotlinie Kłodzkiej | skoczek82 | Polska | 10 | 14.09.2012 19:02 |