![]() |
#10 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2010
Miasto: Z.Góra
Motocykl: BMW F700GS, DR 350
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 1 dzień 20 godz 7 min 10 s
|
![]()
Fazi konfabuluje. Przecież wszystkie Jagny są łagodne jak jagniątka!
Jak zwykle byłam grzeczna i miła i powitałam go z uśmiechem na ustach. Nooo, być może coś tam przedtem powiedziałam, ale... ![]() wracając do tematu: Ciekawe, że spędziłam 2 godziny sama i jakoś nikt nie krzyczał za mną "Ist das die Jagna?" a tu zjawia się Fazi i już go poznają... Szybko okazuje się, że na MRT są znajomi z IZI Meeting oraz ich znajomi, oraz znajomi ich znajomych. Oczywiście bardziej oni kojarzą nas, jako organizatorów IM, niż my ich ![]() ![]() I wszyscy są mocno zdziwieni, co robimy na niemieckim zlocie. No w końcu nie było nigdzie napisane "Nur für Deutsche"! Było za to napisane: "Bitte nicht spontan und unangemeldet. Das MRT ist keine anonyme Veranstaltung!" (w wolnym tłumaczeniu: proszę nie przyjeżdżać spontanicznie oraz bez wcześniejszego zameldowania. MRT to nie anonimowy zlot!) Nicht spontan? Jak to tak? Jak już dowiozłam te dwa czteropaki, to chociaż się napiję: ![]() Chyba jesteśmy jedyni, którzy zamiast kupić grzecznie piwko za 3,5 euro, piją swoje z puszki ![]() Oczywiście Niemcy protestują, bo jak to tak, niemiecki zlot, to musi być niemieckie piwo, nie mija chwila i już mamy wciśnięte w ręce solidne kufle ![]() Jedno piwo, drugie, powoli robi się jakoś luźniej dookoła... Hm, dopiero po północy, a co rusz słychać "Bis morgen, do jutra, dobranoc". A mniej więcej godzinę później słychać z baru: "Ostatnie zamówienia, bo zamykamy!" Że co ![]() No ale my mamy jeszcze zapasy Leżajska ![]() Przenosimy się do ogniska, gdzie zostało może ze 20 osób, pozostałe 380 smacznie śpi... Gadamy, pijemy, pijemy, gadamy... - Fazi... - Was? - Zostaliśmy sami... I w ten oto sposób, o wpół do czwartej rano, dwuosobowa reprezentacja Polski zamknęła piątkowe ognisko na niemieckim zlocie... cdn...
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne idą tam, gdzie chcą Ostatnio edytowane przez jagna : 15.09.2013 o 21:10 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
O tym, jak zachód pojechał na wschód i co z tego wynikło… | jagna | Polska | 134 | 13.12.2020 20:10 |
Biała 2012 - Mecz piłkarski AT Wschód - AT Zachód | mirek | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 60 | 23.05.2012 02:18 |
Rock, sand & heat, czyli babska wyprawa na Dziki Zachód [Sierpień 2011] | jagna | Trochę dalej | 72 | 21.09.2011 21:58 |
Na Wschód! Tam musi być jakaś cywilizacja! - Czyli jak planować, żeby wyszło kompletnie inaczej niż się planowało | czosnek | Polska | 61 | 15.02.2011 19:28 |