|
![]() |
#1 |
Łowcy z Łopola
![]() |
![]()
Na każdym zebraniu jest taka sytuacja, że ktoś musi zacząć pierwszy.
![]() Więc po kolei... Dzień I - 29.05.2013 (pamiętam jak dziś, środa) ![]() Plan zakłada wymarsz kolumny ok. 16., stąd od wczesnych godzin porannych w pracy tryskam energią i entuzjazmem. Optymizmem napawa mnie szczególnie fakt, iż przez ostatnie 2 dni zamiast się pakować opracowywałem u sąsiada plan przejęcia władzy nad światem (przynajmniej przy którymś tam browarze tak nam się wydawało)... Wyrywam się z pracy godzinę wcześniej, ekspresowo pakuję osła (jak się okazało aż zanadto). Z informacji zwiadu wynika że forpoczta jest już na miejscu zbiórki (czyt. sąsiad mija na obwodnicy zapakowaną Afrę). ![]() Na miejscu jest juz prawie cała ekipa - ja na trampku, Igor Afrą, Rychu DRką (cwaniak ![]() Czekamy jeszcze na Krzyśka, który żeby sobie urozmaicić życie postanowił wyjechać o godz. 7 rano z Siedlec ![]() W tle widać koneserów najlepszego grillowanego kuraka w Opolu. ![]() Dokonujemy również rytualnego oznaczenia sprzętów. ![]() Trasa pierwszego dnia miała służyć jako zapoznanie z warunkami. 90 km z Opola pod Wrocław chcemy pokonać jak najrzadziej wjeżdżając na asfalt. ![]() ![]() Muszę wspomnieć o pewnym istotnym elemencie. Otóż kilka dni przed wyjazdem Igor z Rychem stwierdzili że "przydałby się z 1 dzień deszczu przed wyjazdem, żeby się nie kurzyło"... Nie kurzyło się... Ale przez te ich modły teraz pół Polski zalewa ![]() Pierwsza zmęczyła się afra Igora - postanowiła odpocząć w koleinie ![]() ![]() Gatunek z tych trawożerców ![]() Wytyczona trasa kieruje nas na tereny budowy, pilnowane przez upartego ciecia. Musimy objechac dookoła - trampek też się męczy ![]() ![]() Po drodze pokazujemy Krzychowi lokalne atrakcje ![]() ![]() ![]() Za chwilę pakujemy się w jakąś ledwie widoczną ścieżynkę, a Rychu zalicza efektowną figurę... ![]() Ostatnio edytowane przez mishieck : 30.03.2014 o 22:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Projekt Odra 2013 | mishieck | Umawianie i propozycje wyjazdów | 137 | 06.06.2013 18:04 |
Polska - RPA Maj 2013 | electro | Umawianie i propozycje wyjazdów | 1 | 21.03.2013 17:13 |