![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
...a nu jaho...kultura musi być...
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
![]()
ja tam nie mówie że nie, ale dla początkującej kierowniczki.....względy bezpieczeństwa, nic więcej
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]()
Właśnie tego się boję,że nie będę w stanie stabilnie podeprzeć się nogami, np. podczas jazdy miejskiej i manewrowania w terenie. Pary mam dość sporo w stosunku do masy - taka praca! Jesteście niezastąpieni! Dziękuję wstępnie za rady i proszę o więcej!
p/s. BABO - odezwał się we mnie duch rywalizacji - kto wie - może jednak AT? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Jaki świeży jaki świeży ??
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
Ola jeździ owszem Afryczką ale ma bardzo dobrą technikę i niejednemu z Was by skopała dupsko na szosie a wkrótce i w terenie bo się mocno szkoli ...
Poza tym większość dziewczyn przynajmniej na początku jeździ strasznie zachowawczo i chyba lepiej myśleć o tym gdzie się jedzie niż o tym gdzie by tu stanąć żeby gruntu nie zabrakło. GS 650 jest pod tym względem zajebisty bo ma nisko kanapę i nisko środek ciężkości. Aprilia niby ma ten sam silnik, ale bak ma w miejscu baku a więc wyżej środek ciężkości. Fajna i tania jest też Honda Vigor ale nie ma chyba praktycznie osłony przed wiatrem. Lepiej kupić na początek coś małego, pojeździć ze 2 sezony i potem myśleć o większym sprzęcie ..