![]() |
|
Umawianie i propozycje wyjazdów Masz już plan? Nie masz? A może szukasz kompana w podróży? Brak Ci koncepcji na długi weekend, wakacje? Szukasz plecaczka? Nikt nie chce jechać na Elefanta? Tu szukaj bratniej duszy... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
leżę.
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Mieszkam w Szkocji
Motocykl: XL 600 V by Hans
Przebieg: 73k
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 33 min 39 s
|
![]()
Hm...
Padało. Bardzo intensywnie i na różne podstępne sposoby. Szczytem szczytów był śnieg na Skye, ale wtedy było mi wszystko chwilowo obojętne. Jedyny dzien bez deszczu i dużą ilością słońca był dzien, który spędziłem na Hebrydach i było przepysznie! Ale wjechałem poprzedniej nocy i wyjechałem nastepnego ranka w strugach deszczu. Co do jednego się nie myliłem. Zero meszek!!! Nic dziwnego - nawet te małe nikczemne potwory nie wytrzymują w takim deszczu!!! image.jpg Ale jak nie padało to było ladnie. Skończyłem słabo, bo zerwalem łańcuch jakieś 60 km od domu i mimo, ze Pan z RAC zreperował na tymczas to musze wymienić. Zakup sezonu to szybko rozkładalny namiot, bo jak sobie pomyślę czasami, że miałbym jeszcze walczyć z namiotem wieczorami to smutno mi na samą myśl. Udowodniłem jednak ludzkości swoją męskość wyjeżdżając na Applecross. Jak znajdę chwile to jeszcze kilka zdjęć wrzucę. Tomekc jak sie zdecydujesz to pisz, dzwoń, znaki wysyłaj. Pozdrawiam Zenon |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Tuchów / Redditch
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 17 godz 47 min 20 s
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
leżę.
|
![]()
tomekc, moj napęd nie nadaje sie do jazdy, a z wymiana musze poczekać az moje 4 kolowe pojazdy przejdą przeglądy i serwis, a z uwagi na ich wiek to zazwyczaj kosztowna impreza...
Pomijam fakt, ze moja Żona ukochana jest w ten weekend w PL, wiec sie opiekuję psami (sukami). Masz do mnie kontakt, wiec jak bedziesz sie wybierał to zapraszam na cuś ![]() Pozdrawiam Zenon |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
....OLEJ....
![]() Zarejestrowany: Dec 2009
Miasto: Pniewy-Londyn
Motocykl: RD07a
Przebieg: 6006 km
![]() Online: 1 miesiąc 4 tygodni 1 dzień 17 godz 47 min 47 s
|
![]()
A w zeszlym roku nawet kropelka z nieba nie spadla
![]() Applecros zrobie na pewno jeszcze nie raz, ale raczej na czym podobnym do RSV 1000 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
leżę.
|
![]() Cytat:
![]() Marzą mi sie Szetlandy i Orkady w przyszłym roku ![]() A to Harris: image.jpg Pozdrawiam Zenon |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Miasto: Ballynahinch (Irlandia Płn) / Częstochowa
Motocykl: CRF1100L AS
Przebieg: 7500 km
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 23 godz 35 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Szkocja na mokro Maj 2013... | Zenon | Trochę dalej | 30 | 20.10.2013 10:14 |
Szkocja - koniec maja 2012 | Tymon | Umawianie i propozycje wyjazdów | 9 | 27.12.2011 11:19 |
Szkocja 2011 | tomekc | Trochę dalej | 5 | 03.06.2011 19:58 |
Szkocja - Myku z dedykacją dla Ciebie | 7Greg | Trochę dalej | 21 | 28.11.2008 21:32 |