![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Administrator
![]() Zarejestrowany: Oct 2007
Miasto: Otwock ale chętnie na Śląsk bym wrócił
Motocykl: RD37A (Hybryda), dwie ramy RD03 w zapasie
Przebieg: ojojoj
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 11 godz 1 min 20 s
|
![]()
Ok, straty stratami, jutro czekam na telefon od pani dyrektor osrodka na podsumowanie.
Inna sprawa jaka mnie wkurwiła, to fakt, że nagle dętki się utylizowały. Nie chodzi tutaj o wartość tego, ale o fakt. Sorki, ale to już przegięcie.
![]() |
#2 |
...a nu jaho...kultura musi być...
![]() Zarejestrowany: Jun 2008
Miasto: B(i)BI
Motocykl: XT 600
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 20 godz 58 min 23 s
|
![]()
jeśli już doszło do kradzieży, to wierzę, że ten co podpierdzielił dentki w tym momencie ma jednak ogromnego moralniaka i nigdy już tego nie zrobi, poza tym wątpię że po takiej akcji zginie kiedykolwiek komuś cokolwiek,
jest jeszcze opcja że dentki same się zutylizowały np w ognisku i nikt tego do końca nie pamięta ![]() albo pilnować, albo pamiętać, albo ufać ludziom...trzecia opcja byłaby najlepsza ![]()
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Raczyce/Wrocław
Motocykl: RD04
Przebieg: 3 ....
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 56 min 54 s
|
![]()
myślę też, że należy zdefiniować te nasze furie ...
![]() dzida - ? tszoda - ? najepka - ? swoją drogą żałuje że mnie tam nie było ![]()
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Okuninka latom, a Biala Podlaska zimom.
Motocykl: R1100GS
Przebieg: :dupa:
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 4 godz 7 min 11 s
|
![]()
Witam,
...wrocilem w pon. wieczorem – bo oprocz picia lubie tez jezdzic. Wiec, jak juz wyspalem sie, to do domu ze 140 zrobilo mi sie 550 km. Ale, nie o tym chcialem... W niedz. po wyjezdzie Ramireza & Co. integrowalem sie z cieciem, jego synem, syna kolegami (przyjechali na Simsonkach) no i z Pania Kierowniczka i Jej ... partnerem(?). Przyjechala, wydawac by sie moglo, troche podminowana. Akurat pomagalem rodzince ciecia sprzatac puszki, butelki i inne smieci, a z nudow oproznic jakies znalezione w stercie puszki, ktore nie tylko z nazwy byly “pelne”. Na poczatku przyjalem troche ‘na klate” – ale wbrew obawom – ciosy wcale nie byly mocne. Pani okazala sie szalenie wyrozumiala i mila osoba. Najbardziej dziwily Ja te “doly” – powiedzialem, ze niektorzy byli z dziecmi. Krotko mowiac: po obchodzie pawilonow i milej pogawedce: chyba mnie nawet polubila. Spotkanie zakonczylo sie pytaniami typu: a co u was zyczy sie na droge, a ile kosztuje taki motor, itd. Jezeli wplynie siano – to chyba nie bedzie miala do nas wiekszych pretensji: szyba byla doslownie za dzrzwiami – wystarczylo sie lekko oprzec (czyt.: zachwiac), klamki: tez niechcacy – slabe byly – a kto dziduje, ten ma pare w lapie. Najtrudniej bylo wytlumaczyc kibel i syf w pokojach... ( a tak miedzy nami – to oczywiscie zlodziejstwo – ale jestem nowy i nie pcham sie miedzy wodke a ...itd. ). Jako, ze sie “znamy” i jestem od nich 140 to ew. moge sie zadeklarowac z dowozem swiezych kwiatow i pralin. Pogoda ma byc nadal dobra przez jakis czas - oczywiscie nie mam zamiaru placic z wlasnej kieszeni, bo nie demolowalem (moge jak inni dolozyc sie - jezeli bedzie taka decyzja). Poza tym: dzieki wszystkim za mile towarzystwo i jeszcze milsze przyjecie. ![]() Na gazie! Mucha. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]()
A ja byłam i trochę się dziwię,że nikt Ropucha nie broni, znacie go chyba nieżle. To był mój 1 zlot w tym gronie. Ropuch to najlepszy opowiadacz jakiego spotkałam, dzięki niemu o wielu zabawnych i ciekawych historiach związanych z poprzednimi spotkaniami AT mogłam usłyszeć. Trochę się chłopak zerwał ze smyczy - fakt, ale przeprosił (inni raczej nie). Żaden z niego wywrotowiec! Sam też padł ofiarą "kumpli" od butelki, kija itd. (patrz. galeria 7Greg), ale się tu nie żali. Dajmy mu szansę naprawić szkody i zapomnijmy o sprawie.
Co do propozycji Sambora - mogę poprowadzić szkolenia z I pomocy, a w innych chętnie pouczestniczę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Motocykl: jeszcze będę jeździł XRV...
![]() Online: 5 dni 4 godz 22 min 55 s
|
![]()
![]() |
#7 |
Gość
Online: 0
|
![]()
No jak zwykle w takich sytuacjach zaczyna się sranie po innych ?
Gdzie ta jedność czarnuchów, o której dawnej tyle się mówiło ? Nie wiedziałem, że ostatnimi czasy pokupowali sobie africi Jezuici bez winy . Co to są za starty co by tak po sobie jechać ? W takim przypadku śmie myśleć, że jeszcze żeście się w życiu nie bawili tak jak należy, 48 godzin w klatce i rozprawa sądowa , wtedy możecie coś na temat rozpierduwy powiedzieć . Fajnie się wkłada komuś w dupę klikając w klawiaturę kompa co ? Bo napluć w twarz osobiście to już takiej odwagi nie ma, bo można dostać w ryj ! Więc dajcie sobie na wstrzymanie, bo to wstyd, sędziowie się znaleźli kurwa mać . Trzeba sobie jasno powiedzieć : TO JUŻ KONIEC SPOTKAŃ W CIŻBIE I NIE WIADOMO Z KIM !!!!! Są rzeczy których nie możesz kupić za resztę zapłacisz Master Card Dziwię się, że tego typu sprawy nie ma chęci załatwić w dyskrecji bez obrzucania się kamieniami , przecież ORMO działa i tak jest wiadomo, co kto demolował . Ja uważam, że Ci, którzy mają jaja przyznali się publicznie do tego, co zrobili ( zapłacą za to ile się należy ) Ci, którzy jaj nie mają i włada nimi strach nie się walą , zawsze tacy się znajdą . Na resztę kwoty robimy zrzutkę i po sprawie . Na koniec dodam ze jest to OSTATNI mój post pisany na tym forum , moja koncepcja bycia czarnuchem odbiega znacznie od tego, co się tu pisze i czasami robi . Tak, więc życzę Wszystkim Szerokości Z motocyklowy pozdrowieniem Adagiio !!! |
![]() |
![]() |
#8 | |
Miasto: DW
Motocykl: Pyr pyr
Przebieg: dowolny
![]() Online: 5 miesiące 1 dzień 16 godz 47 min 55 s
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeszcze niejedno piwo razem wypijemy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 47 min 29 s
|
![]()
Uwazam, ze jezdzenie po Ropuchu jest rzeczywiscie nie na miejscu. Zaba jaka jest kazdy widzi
![]() ![]() Ma chlopak swoj honor, przyznal sie i wzial na klate to co zrobil. No i faktycznie nie tragizujmy, odpalenie gasnicy jest czyms o czym marzy kazdy chlopiec. Ja to mam za soba w akademiku na pierwszym roku studiow. Moze faktycznie zamknijmy te dyskusje, nie ustawiajmy pregierza a Ci co pamietaja niech sie zglosza do Ramiresa prywatnie. Adaggio troche luzu chlopie. Ten watek, to pewnie ciemniejsza strona tego forum, zajrzyj jednak gdzie indziej: ludzie sobie pomagaja, kumpluja sie i to nie ogranicza sie tylko do motocyklowego swiatka. Zawsze sa jakies animozje, ktos kogos lubi mniej, kogos bardziej... To jednak nie powod, by machnac na pare lat znajomosci. Owszem forum mialo inny klimat jak bylo nas kilkudziesieciu, ale takie jest zycie. Mi tez sie bardziej podobalo na boisku w podstawowce niz dzisiaj w pracy. Troche wiecej zyczliwosci faktycznie by sie tu przydalo, bo za chwile zaczniemy sie obrazac, przenosic na inne fora albo wzorem kolego z varadero zalozymy sobie dwa albo trzy afrykanskie fora - jedno prawdziwsze od drugiego... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
zakończenie sezonu | ablos78 | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 14 | 18.09.2009 00:02 |