![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Michelin Anakee III Wild:
![]() Pewnie Afrykańskiego rozmiaru się nie doczekamy.... ![]()
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Takie coś żem wyczytał:
"Available in April, in one dimension (front: 120/70 R 19 Rear: 170/60 R 17), the Anakee Wild is a version of clinging Anakee 3. This tire should equip the imminent OE BMW R1200GS Adventure liquid cooling..."
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Częstochowa
Motocykl: RD07a
Przebieg: 53kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 dni 21 godz 57 min 6 s
|
![]()
Własnie zalozyłem anakee III i 23 czerwca lece na kolski Murmańsk i okolice, zobaczymy jak się sprawdzą i jakie będe miał wrażenia. Dotychczas latałem tylka na anakee II ( zawsze byłem zadowolony choć mialy nastepującą małą wade po około 6 tyś przód zaczyna już ząbkować ) i troche na TKC na syberyjskich szutrach też Ok ale dośc szybko lecą na asfalcie szczegolnie jak bardzo gorąco się trafi.
hejka |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() |
![]() Cytat:
Masz jakieś uwagi? Jak sie ma do Anakee II ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Częstochowa
Motocykl: RD07a
Przebieg: 53kkm
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 4 dni 21 godz 57 min 6 s
|
![]()
Nie jeszcze nie zrobiłem ani kilometra, oponki zalozone juz na felgi, ale afryczka jeszcze porozbierana bo za dwa tygodnie ruszam na Murmańsk. Może bedzie zlozona na ten weekend to chce troche polatac przed wyjazdem i wtedy może bede juz miał pierwsze wrażenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Nowości Garmina. ... | jorge | GPS | 3 | 29.03.2015 10:38 |