|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2011
Miasto: CIECHANÓW
Motocykl: KTM 990 ADVENTURE KTM EXC 200
![]() Online: 5 dni 3 godz 25 min 58 s
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez hanibal1970 : 06.04.2013 o 00:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 11 godz 21 min 28 s
|
![]()
Widzisz Hanibal, każdy ma swoje 4 litery i jak to pięknie ujeła mygosia... Niech Ci dobrze służy i jeśli tyłek prostestował nie będzie to pełne spełnienie i zadowolenie
![]() Z innej beczki do Kata takie cuś? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Sory wybacz Zet nie zauważyłem że to twój temacik chciałem pochwalić się swoim siedzonkiem ale troszkę konkury nie zaszkodzi tylko motywuje do dalszych lepszych działań.Pozdrawiam poprawię się zaraz na poprzednich postach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
zmiana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Aug 2012
Miasto: Kraków
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 13 godz 13 min 51 s
|
![]()
To jeszcze dwa grosze ode mnie.
Dostałem wczoraj kanapę do dr650se. Prosiłem o lekkie obniżenie i poszerzenie tylnej części - tak, jak w akcesoryjnych siedzeniach corbin. To, co dostałem, to absolutna profeska. Świetnie wykonanie, z przodu wąsko do jazdy na stojąco, dalej znacznie szersza i płaska kanapa do długiej jazdy. Kanapa jest super wygodna - zrobiłem na niej dzisiaj tylko 15km, ale różnica w stosunku do oryginału jest ogromna. Pomijając długie lata odczekane w kolejce ;-) wykonanie błyskawiczne, dobrze zapakowana przesyłka i dobra cena. Do tego zetjohny to naprawdę super sympatyczny człowiek. Tak to wygląda na motocyklu (soróweczka za jakość zdjęć, ale robiłem je moim przedwojennym smartfonem). ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |