![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2009
Miasto: Kamieniec Wrocławski
Motocykl: XT660Z-konik garbusek
Przebieg: Ł
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 6 dni 19 godz 21 min 34 s
|
![]()
Grucha,zależy jak Trafisz
Na zdjęciu długie włosy bez brody ,na żywo bez włosów + broda a w plecaku siłownik sprzęgła do VW co wygląda jak granat z 2 WŚ ,prawie mnie zglebili na lotnisku w Berlinie ![]() Dwa lata temu w CZ pan policjant też mi zwrócił uwage ,że na zdjęciu w PJ nie mam brody a fizycznie jest Żadnych kosekwencji typu "nie polecisz" ,"nie pojedziesz" nie poniosłem, skończyło się na pogrożeniu palcem
![]() |
#2 |
leżę.
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Mieszkam w Szkocji
Motocykl: XL 600 V by Hans
Przebieg: 73k
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 10 godz 33 min 39 s
|
![]()
Witam,
Ja w starym paszporcie miałem włosy do ramion, a pózniej poszedłem do wojska... Przy wjeździe do PL ZAWSZE byłem proszony o drugi dokument... Prawdziwa impreza do zaczyna jak masz biometryczny paszport ze zdjęciem z brodą, a brody już niet... Stałem kiedys na lotnisku w Edynburgu 5 min przed maszyną, co robi za pracownika Border Control, po czym maszyna ustąpiła, ale do akcji wstąpiła Pani 'that's because of your beard'. Naturalnie była bardzo miła i przepraszała za niedogodności... Ale na wschód to bym dulary zabrał, bo tam miło nie bedzie. Pozdrawiam Zenon |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Unus pro omnibus, et omnes pro uno.
![]() Zarejestrowany: Oct 2011
Miasto: Tychy
Motocykl: 990 R, 520 EXC
Przebieg: w km ;)
![]() Online: 1 miesiąc 21 godz 26 min 53 s
|
![]()
To może taniej i szybciej będzie zmienić paszport
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Ukraina z niezarej. motocyklem - przekraczanie granicy | JarekAT | Przygotowania do wyjazdów | 17 | 27.05.2013 16:07 |
przekraczanie granicy na motocyklu | mckrzysiek | Przygotowania do wyjazdów | 6 | 27.07.2008 19:32 |